Pompa de aer

Pompa de aer

Deplasare dinamică Compresoarele de aer cu deplasare dinamică includ compresoare centrifuge și compresoare axiale. În aceste soiuri, o parte rotativă își transmite KE-ul în aerul care se naște din nou în energie sub presiune. Acestea folosesc forța generată de o lamă de filare pentru a accelera ...

Detalii produs

Deplasare dinamică

Compresoarele de aer cu deplasare dinamică includ compresoare centrifuge și compresoare axiale. În aceste soiuri, o parte rotativă își transmite KE-ul în aerul care se naște din nou în energie sub presiune. Acestea folosesc forța generată de o lamă de filare pentru a accelera astfel decelerarea aerului captat, care îl presurizează.

Răcire

Datorită încălzirii adiabatice, compresoarele de aer au nevoie de o anumită tehnică de eliminare a căldurii uzate. în mod obișnuit, acesta poate fi un fel de răcire cu aer sau cu apă, deși unele compresoare (în special tip rotative) ar putea fi, de asemenea, răcite de ulei (care sunt apoi răcite prin aer sau prin apă). [5] Modificările regiunii sunt gândite pe toată durata răcirii compresoarelor. genul de răcire este setat ținând cont de factori precum temperatura corpului apei, temperatura apropiată, puterea dispozitivului mecanic și spațiul de aplicare. nu există un singur dispozitiv mecanic care să fie utilizat pentru orice aplicație.

Aplicații

Compresoarele de aer au mai multe utilizări, inclusiv: furnizarea de aer curat pentru a umple buteliile de gaz, furnizarea de aer curat cu presiune moderată pe o suprafață scufundată cu condiția să fie scufundat, furnizarea de aer curat cu presiune moderată pentru conducerea unui loc de muncă și a robinetelor sistemului de gaz HVAC pentru clădirea colegiului; furnizează o cantitate supradimensionată de aer cu presiune moderată către unelte cu gaz, cum ar fi jackhammers, umplerea rezervoarelor de aer cu masă de aer (HPA), pentru umplerea anvelopelor și asigurarea unor volume masive de aer cu presiune moderată pentru procese industriale pe scară largă (cum ar fi oxidarea pentru sisteme de purjare a casei cu sac cu combustibil fosil sau pentru instalații de ciment).


Majoritatea compresoarelor de aer sunt de tip piston reciproc, cu paleta rotativă sau cu șurub rotativ. Compresoarele centrifugale sunt comune în aplicațiile teribil de masive, în timp ce compresoarele cu șurub, defilare și reciproce sunt favorizate pentru aplicații mai mici și transportabile.


Există 2 stiluri principale de pompe cu compresor de aer: injectat cu ulei și fără ulei. Sistemul fără ulei are o dezvoltare tehnică mult mai mare, însă este mai costisitor, mai tare și durează mai puțin timp decât pompele lubrifiate cu ulei. Sistemul fără ulei oferă suplimentar aer de calitate superioară.


Compresoarele de aer sunt proiectate pentru a utiliza o serie de surse de alimentare. în timp ce compresoarele de aer cu motor / diesel și cele electrice sunt printre cele mai frecvente, compresoarele de aer care utilizează motoarele vehiculelor, prizele de alimentare sau porturile hidraulice sunt folosite fără îndoială în aplicațiile mobile.


Cu o cantitate maximă de 12 tone pentru toată consumul de electricitate industrială, compresoarele de aer sunt un partener pentru fiecare afacere concepută. Compresoarele sunt angajate de către medicul dumneavoastră. există compresor asociat în fiecare uzină de ciment, în fiecare instalație de tratare a apei de canalizare, în fiecare stație.


De la alimentarea mecanicii în liniile de producție, la pulverizarea vopselei, la prelucrarea sticlei și a materialelor plastice termoformate, la aerisirea apei furnizate la robinetele noastre, există un dispozitiv mecanic undeva care furnizează gazul comprimat necesar pentru a forma practic tot ceea ce avem tendința de a mușca.


Puterea unui dispozitiv mecanic se măsoară în HP (cai putere) și CFM (metri cubi pe minut de aer de admisie). Dimensiunea de galon a rezervorului specifică cantitatea de gaz comprimat (în rezervă) acolo. Compresoarele electrice pe gaz / diesel sunt folosite pe scară largă în zone îndepărtate cu acces problematic la electricitate. sunt abuze și au nevoie de ventilație pentru gazele de eșapament. Compresoarele electrice cu energie electrică sunt folosite pe scară largă în producție, ateliere și garaje cu acces permanent la electricitate. Compresoarele obișnuite de atelier / garaj sunt 110-120 V sau 230-240 V. Formele de rezervor ale dispozitivelor mecanice sunt: „clătite”, „rezervor geamăn”, „orizontal” și „vertical”. Compresoarele de dimensiuni și scopuri sunt staționate sau transportabile.


Anchetă