Cel mai bun sistem de vid central

Cel mai bun sistem de vid central

Întreținere Sistemele de vid central au nevoie de evacuarea periodică a recipientului de murdărie sau de înlocuire a sacului de filtrare, de obicei de 2–4 ori pa În unele modele, este necesar, de asemenea, ca filtrele să fie modificate, în special pentru stilurile de unde trece aerul filtrat. ..

Detalii produs

întreținere

Sistemele de vid central au nevoie de evacuarea periodică a recipientului de murdărie sau de înlocuire a sacului de filtrare, de obicei de 2–4 ori pa. În unele modele, este necesar, de asemenea, ca filtrele să fie modificate, în special pentru stilurile în care aerul filtrat doar trece prin motor pentru răcire. În cazul sistemelor filtrate, sacul trebuie să fie înlocuit cu mult înainte de a fi înghesuit la capacitatea sa nominală, datorită aspirației reduse datorită prevenirii cu murdărie sau murdărie fină.


Sistemele de separare ciclonică fără filtru au nevoie doar de evacuarea instrumentelor de sortiment de murdărie înainte de aspirația să se scadă, deoarece este asociat Asociația în condiții de îngrijire aproape completă. Mai multe sisteme de vid ciclonice dispun în prezent de canistre clare pentru sortiment de murdărie, permițând examinarea rapidă, fără a îndepărta rezervorul.


Indiferent de faptul că se folosește un sistem de separare a murdăriei, motorul electric ar putea avea nevoie de lubrifierea rulmenților sau de înlocuirea periilor de carbon pe Asociat în baza de asistență rară, uneori măsurată în ani.


Rareori, un sistem central de vid ar putea fi înfundat, în special dacă tubul a fost introdus în mod necorespunzător sau dacă sistemul este abuzat de vidarea substanțelor lipicioase (cum ar fi vopsea sau lipici sau produse alimentare umede). un proprietar de casă va folosi uneori instrumente și tehnici ușoare pentru a găsi și scoate obstrucția sau va închiria un instalator de vid expert pentru a încerca reparațiile. Furtunul versatil este de obicei situația unui blocaj, care poate fi uneori dislocat prin utilizarea unui șarpe de instalator.


Avantaje pentru sănătate

Cu sisteme de vid centrale care se evacuează complet din casă, nu se recirculează murdărie sau alergeni prin aerul interior, așa cum este cazul unui vid standard.


Un studiu efectuat în 2001 la Universitatea din California, la Davis, a arătat îmbunătățiri ale mai multor aspecte ale sănătății la douăzeci și cinci de persoane, cu un istoric documentat de hipersensibilitate la felul I la tratarea murdăriei.


Instalațiile de vid central vor câștiga puncte pentru Leadership în stil energetic și de mediu (LEED), certificare de casă de sănătate de către Asociația de organe respiratorii yankee sau pentru Clădirea Națională fără experiență normală a Asociației Naționale a Constructorilor de Casa (NAHB)


Bine ați venit să cumpărați cel mai bun sistem de vid central și cu preț mic, realizat în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de echipamente Eps din China și, de asemenea, echipat cu o fabrică profesionistă.

Anchetă