Recenzii ale sistemului de vid central

Recenzii ale sistemului de vid central

Funcționare Pentru a utiliza un vid central, furtunul de vid este îndepărtat din depozitare și este echipat cu orice accesorii necesare pentru curățare (cum ar fi o perie). capătul opus al furtunului este introdus într-un corp de apă montat pe perete, atunci când se deschide ușa cu capul dispozitivului elastic. [5] În unele stiluri, decalează ...

Detalii produs

operație

Pentru a utiliza un vid central, furtunul de vid este îndepărtat din depozitare și este prevăzut cu orice accesorii necesare pentru curățare (cum ar fi o perie). capătul opus al furtunului este introdus într-un corp de apă montat pe perete, atunci când se deschide ușa cu capul dispozitivului elastic. [5] În unele stiluri, deschideți ușa pornește motorul de vid; în stiluri alternative, introducerea punților de fixare a furtunului de argint 2 contacte electrice, semnalizează motorul să se aprindă. Alte stiluri alternative prezintă un comutator de pornire / oprire îndepărtat instalat la finisajul sculei furtunului de vid, care comunică fie printr-o combinație de fire încorporate în furtun, fie prin semnal wireless.


Aspirarea se efectuează în aceeași manieră ca o mașină transportabilă. Uneori, puterea superioară a vidului central ar putea avea nevoie de reducere (de exemplu, odată curățarea unei perdele fragile de stofă). Excesul de vid este „eliminat” prin deschiderea parțială a unui port sau a unei fante pentru a lăsa un pic de aer de a ocoli instrumentul de curățare. Portul de purjare este de obicei așezat la finisajul sculei din furtunul de vid, pentru a permite ajustarea rapidă pe întreaga utilizare.


Când curățarea este completă, furtunul de vid este îndepărtat din corpul de apă al peretelui (care se închide și închide motorul de vid). Furtunul este răsucit și ținut pe un suport pentru depozitare și orice accesorii de curățare sunt depozitate.


Bine ați venit să cumpărați recenzii ale sistemului de vid central la prețuri ieftine și mici, realizate în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de echipamente Eps din China și, de asemenea, echipat cu o fabrică profesionistă.

Anchetă