Sistemul de vid central

Sistemul de vid central

Un aparat electrocasnic central (denumit și intrinsec sau conductă) ar putea fi un stil de aspirator, introdus într-o clădire ca un dispozitiv semi-permanent. Sistemele de vid central sunt concepute pentru a scăpa de murdărie și praf de la case și clădiri, particule de murdărie de ...

Detalii produs

Un aparat electrocasnic central (denumit și intrinsec sau conductă) ar putea fi un stil de aspirator, introdus într-o clădire ca un dispozitiv semi-permanent. Sistemele de vid central sunt concepute pentru a scăpa de murdărie și praf de la case și clădiri, particule de murdărie de cauzalitate prin conducta introdusă în pereți către o instrumentare setată într-o zonă de utilitate foarte îndepărtată. unitatea de abilitate ar putea fi un accesoriu permanent, uneori introdus într-un subsol, garaj sau depozitare, împreună cu instrumentația de adunare. În interiorul clădirii se introduc orificii de pereți care se atașează de furtunurile de alimentare și de accesorii alternative centrale de vid, pentru a scăpa de murdărie, particule și puțină praf din încăperile interioare. Majoritatea furtunurilor de alimentare au uneori un comutator de influență plasat pe mâner.

Pentru a utiliza un vid central, furtunul de vid este departe de a fi depozitat și echipat cu orice accesorii necesare pentru curățare (cum ar fi o perie). capătul opus al furtunului este introdus într-o apă vidată montată pe perete, odată despicat ușa cu capul dispozitivului elastic. [5] În unele stiluri, deschideți ușa pornește motorul de vid; în stiluri alternative, introducerea punților de fixare a furtunului aurit 2 contacte electrice, comunicarea motorului pentru a fi pornită. Stiluri diferite alternative prezintă un comutator de pornire / oprire îndepărtat plasat la finisajul sculei furtunului de vid, care comunică fie prin încercarea de fire încorporate în furtun, fie prin comunicații fără fir.


Aspirarea se efectuează în aceeași manieră ca o mașină transportabilă. Uneori, puterea superioară a vidului central poate avea nevoie de reducere (de exemplu, odată curățată de o perdea pură de material fragilă). Excesul de vid este „eliminat” prin despărțirea parțială a unui port sau a unui slot pentru a lăsa un pic de aer de a ocoli instrumentul de curățare. Portul de scurgere este plasat de obicei la finisajul sculei din furtunul de vid, pentru a permite ajustarea rapidă pe întreaga utilizare.


Când curățarea este completă, furtunul de vid este departe de apa peretelui (care se închide și închide motorul de vid). Furtunul este turbinat și susținut pe un suport pentru depozitare, iar accesoriile de curățare sunt depozitate.

avantaje

Puterea crescută de aspirație - ca urmare a motorului aparatului de uz casnic și a sistemului de sortare a murdăriei nu trebuie să fie mișcătoare, sarcina și dimensiunea unității nu par să fie la fel de sever restricționate în comparație cu un sistem transportabil; unele unități folosesc chiar 2 motoare pentru o putere suplimentară. În plus, sistemele fără filtru fără sac evită pierderea inevitabilă a aspirației în sistemele filtrate cauzate de murdăria colectată care să prevină filtrele.

Posibilitatea de a gestiona praful „dificil” - Vacuumele centrale, în special modelele fără filtre, vor elimina rapid substanțele uscate anevoioase, cum ar fi murdăria din ipsos, făina vărsată, tonerul de imprimantă electrostatică, cârligele metalice și tăieturile de sârmă din comerț, sau poate articole minuscule și zvelte din sticlă spartă. Această capacitate ar putea depinde de flexibilitatea sacului de filtrare pentru a rezista la prevenire sau rupere; modelele fără filtru sunt capabile să îndepărteze cea mai mare varietate de materiale. Accesoriile „interceptor de vid umed” sunt accesibile pentru câteva sisteme; acestea funcționează prin separarea lichidelor de aerul murdar înainte de trecerea în conducta interioară și unitatea centrală. Aceste unități „vid umed” sunt supuse unor limitări identice cu „vacuumele cu aspect umed sau uscat” și ar trebui să fie spălate și uscate odată folosite pentru a preveni mirosurile neplăcute și creșterea mucegaiului. Cu toate acestea, materialele nefrotoxice, cum ar fi amfibolul, ar trebui să nu fie curățate cu ceva, oricât de instrumentalizat specializat creat în mod expres.

Înlăturarea completă a alergenilor și a mirosurilor nocive - Vacuumele centrale nu recirculează aerul de evacuare înapoi în zona curățată. Acest lucru contrastează cu binecunoscutul „miros de vacuum” acrid de murdărie fină și aer cald evacuat dintr-un vid transportabil. În schimb, aspiratoarele centrale evacuează aerul uzat într-o zonă de utilitate sau direct în aer liber. O ieșire externă de evacuare va fi pur și simplu ascunsă sub o construcție sau în spatele arbustului, însă în orice caz este o cantitate mai mică obturatorie decât un aerisitor tipic al aparatului de uscat.

Zgomot acustic scăzut - Aspiratoarele centrale bine proiectate sunt teribil de liniștite în scopul utilizării, deoarece motorul puternic se găsește de la distanță într-o zonă foarte utilă. acest lucru poate fi un profit pentru persoana care se golește, cu toate că orice altcineva care ocupă zona este curățată, Organizația Mondială a Sănătății poate altfel poate fi trezită sau izgonită de strigătul puternic al unei mașini transportabile.

Curățare convenabilă - Configurarea, utilizarea și depozitarea unui furtun de vid și a unui instrument de curățare va fi rapid și economic. scările de curățare este mult mai ușoară, fără a fi necesar să echilibrezi un aparat important și fierbinte la fiecare pas, și să manevrezi fiecare un fir electric și un furtun de vid.

Îndepărtarea rară - Vacuele centrale vor acumula uneori până la zece kilograme (22 lire) sau multă murdărie și murdărie înainte de a necesita eliminarea. aceasta poate fi o metodă murdară de neevitat, care trebuie să fie efectuată pentru orice aparat de uz casnic, însă se va face din abundență mai puțin de multe ori, poate de multe ori în fiecare an. Sistemele de sac cu filtru de unică folosință sunt ușor de golit, deși trebuie să aveți grijă să schimbați sacul de înlocuire pentru a permite cea mai mare curgere de aer, fără să se scurgă. îndepărtarea canistrei de murdărie a unui vid ciclonic se face cel mai bine în aer liber într-o zi răcoroasă, atribuită norului fin care poate fi evacuat. [6]

Preț consumabil scăzut - Pentru sistemele fără filtru, nu există prețuri în desfășurare, în afară de înlocuirea uneori a unei perii uzate a motorului sau a furtunului de vid.

Compatibil cu instrumentele și accesoriile obișnuite - Majoritatea furtunurilor de vid centrale sunt compatibile cu o gamă variată de perii și instrumente standard utilizate pentru afaceri cu aspiratoare mobile. în interiorul nostru, dimensiunea obișnuită a faptului este de 3.175 cm în diametru de 1-1 / 4 in. pentru câteva accesorii, ar trebui să fie cu adevărat necesară „aspirarea” aspirației excesive, uneori prin orificiul parțial al orificiului de sângerare pe aspectul mânerului furtunului de vid, prevăzut în acest scop.

Deteriorarea și uzura redusă la obiectele de mobilier și pereți - nu există o canistră semnificativă sau incomodă sau o unitate motorizată alternativă care să țină din zonă în încăpere odată cu aspiratia. trebuie să fie transportat doar un furtun de vid ușor și, de asemenea, instrumentul de curățare. Pentru orice uzură de articole de picioare de mobilier și colțuri de mopboard lipit, un „șosetă cu furtun moale” va fi introdus peste furtunul de vid încovoiat.

Instrumentalitate durabilă - sistemele de vid central de bună calitate vor dura la nesfârșit, poate fi necesară înlocuirea periilor motorului o dată pe deceniu de utilizare. Pe lângă elementele grele de maltratare, vacuele centrale evită daunele cauzate de căderea accidentală sau coliziunile instrumentalității mobile cu obiecte montate . mai mulți producători oferă o „Garanție restricționată pe viață” pentru toate, pentru a pune bine elementele unui sistem central de vid.


Bine ați venit să cumpărați de la noi un sistem de vid central și cu preț scăzut fabricat în China, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de echipamente Eps din China și echipat și cu o fabrică profesionistă.

Anchetă