Turn de racire

Turn de racire

Un sistem de răcire ar putea fi un dispozitiv de respingere a căldurii care respinge căldura uzată în atmosferă prin răcirea unui flux de apă la o temperatură mai scăzută. Turnurile de răcire ar putea folosi fie evaporarea apei pentru a scăpa de căldura metodei, cât și funky fluidul de funcționare pentru a închide aerul cu bec umed ...

Detalii produs

Un sistem de răcire ar putea fi un dispozitiv de respingere a căldurii care respinge căldura uzată în atmosferă prin răcirea unui flux de apă la o temperatură mai scăzută. Turnurile de răcire ar putea folosi fie evaporarea apei pentru a scăpa de căldura metodei, cât și funky fluidul de funcționare pentru a închide temperatura aerului cu becuri umede sau, în cazul turnurilor de răcire cu circuit electric, credeți exclusiv aerul pentru a răci fluidul de funcționare închideți temperatura aerului cu becuri uscate.


Aplicațiile obișnuite includ răcirea apei curente utilizate în rafinăriile de petrol, compuși organici și centrale chimice alternative, centrale termice, stații de energie atomică și sisteme HVAC pentru răcirea clădirilor. Clasificarea se bazează pe tipul de inducție a aerului în turn: cele mai multe feluri de turnuri de răcire sunt turnurile naturale și turnurile de răcire evocate.


Turnurile de răcire variază ca mărime, de la unități minuscule de pe acoperiș până la structuri de suprafață cvadrice uriașe grozave (ca în imaginea alăturată), care pot avea până la două sute de metri (660 ft) înălțime și o sută de metri (330 ft) în diametru sau dreptunghiulare structuri care pot avea peste 40 de metri înălțime și optzeci de metri lungime. Turnurile de răcire a suprafeței cvadrice sunt în general legate de instalațiile de energie atomică [1], deși sunt folosite suplimentar în unele centrale cu cărbune și într-o oarecare măsură în unele uzine gigantice și alternative industriale. deși aceste turnuri uriașe sunt extrem de remarcabile, majoritatea covârșitoare a turnurilor de răcire sunt din ce în ce mai mici, împreună cu mai multe unități introduse pe clădiri sau aproape de clădiri pentru a descărca căldura din aerul condiționat.

Încălzire, ventilație și climatizare (HVAC)

Un sistem de răcire HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat) este folosit pentru a scăpa de căldura nedorită („respinge”) de la o emoție. răcitoarele răcoroase sunt de obicei mult mai economice din punct de vedere energetic decât răcitoarele răcoritoare datorită respingerii căldurii la apa din turn la sau aproape de temperaturile becurilor umede. răcitoarele răcoroase ar trebui să respingă căldura la temperatura superioară a becului uscat și, prin urmare, să aibă o eficiență medie inferioară a ciclului Carnot. În zonele cu un climat cald, clădirile uriașe de la locul de muncă, spitalele și colegiile folosesc, în general, una sau o mulțime de turnuri de răcire ca parte a sistemelor lor de climatizare. În general, turnurile industriale de răcire sunt din abundență mai mari decât turnurile HVAC.


Utilizarea HVAC a unui sistem de răcire împerechează turnul de răcire cu o excitație rece sau condensator răcit cu apă. este prezentată o mare cantitate de aer condiționat, deoarece eliminarea a douăsprezece 000 BTU / oră (3500 W). Tona echivalentă din aspectul sistemului de răcire respinge cu adevărat cincisprezece, 000 BTU / oră (4400 W), datorită echivalentului de căldură suplimentar din energia necesară pentru a conduce dispozitivul mecanic al frigiderului. Această tonă echivalentă este evidențiată deoarece respingerea căldurii la răcirea a trei galoane SUA / minut (1.500 lire / oră) de apă de 10 ° F (6 ° C), care se ridică la cincisprezece, 000 BTU / oră, înaintează o constantă de emoție a performanței ( COP) din patru.0. [10] Acest COP este relația cantitativă (EER) din puterea energetică asociată cu dragoste din paisprezece.


Turnurile de răcire sunt folosite în sistemele de climatizare care au mai multe pompe de căldură cu alimentare cu apă, care au o buclă de apă standard pentru conducte. în timpul acestei varietăți de sistem, curentul de apă din bucla de apă îndepărtează căldura din condensatorul pompelor de căldură ori de câte ori pompele de căldură funcționează în modul de răcire, apoi sistemul de răcire montat exterior este folosit pentru a scăpa de căldură din bucla de apă și respinge-l în atmosferă. în schimb, odată ce pompele de căldură funcționează în regim de încălzire, condensatoarele scot căldura din bucla de apă și o resping în zona de încălzit. odată ce bucla de apă este utilizată în principal pentru a furniza căldură clădirii, sistemul de răcire este în general terminat (și este, de asemenea, drenat sau iernat pentru a deteriora înghețul forestier), iar căldura este echipată de sugestii alternative, uneori din cazane separate.


Hot Tags: producatori de turnuri de racire China, furnizori, fabrica, pret mic, cumpara, ieftin, fabricat in China

Anchetă

You Might Also Like