Mașină automată cu plăci de ridicat EPS

Mașină automată cu plăci de ridicat EPS

Mașina de turnare cu bloc de stiren este sudată cu oțel profilat de înaltă calitate, cu tratament termic îmbătrânit, pentru a forma mașina rezistență mare, non-deformare și s-ar putea confrunta cu forța de creștere a mărfurilor de înaltă densitate. Aparatul este controlat de display-ul de biți pentru laptop PLC complet, care ...

Detalii produs

Mașina de turnare cu bloc de stiren este sudată cu oțel profilat de înaltă calitate, cu tratament termic îmbătrânit, pentru a forma mașina rezistență mare, non-deformare și s-ar putea confrunta cu forța de creștere a mărfurilor de înaltă densitate.


Mașina este controlată de afișorul de ecran complet pentru biți pentru laptop PLC, care ar putea înțelege o funcționare completă a ciclului automat de goluri de mucegai, prindere de mucegai, alimentare de materiale, încălzire, răcire, conservare de căldură, dezmembrare și extruzie a mărfii finite.


Suprafața cavității mașinii este creată dintr-un aliaj de aluminiu special sau o placă principală din oțel inoxidabil, care are o putere ridicată de conductivitate termică, rezistență sensibilă și o durată de viață lungă.


Mașina adoptă un dispozitiv de răcire cu pompă de aer de înaltă eficiență, care are o putere de penetrare robustă, aderență sensibilă, consum de vapori mai mic, viteză de formare rapidă și conținut de maree scăzută. Se va asigura că consistența plăcii compozite din spumă îngroșată internă și externă, precum și puterea de producție se dublează.


Mașina de formare a blocului de stiren este integrată cu o tehnologie specială avansată de formare a încălzirii penetrante în străinătate și Guangxing. Instrumentalitatea este furnizată cu aspirație iatrogene agresivă a ventilatorului, răcire, putere de penetrare robustă, aderență sensibilă, mai puțin abur pentru producție, viteză de formare rapidă și mare conținut, făcând anumite consistente în interiorul și în exteriorul mărfii.


Bine ați venit să cumpărați o mașină automată de ridicare automată eps ieftin și mic, fabricată în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de echipamente Eps din China și, de asemenea, echipată cu o fabrică profesionistă.

Anchetă