Mașină automată cu plăci EPS 3m

Mașină automată cu plăci EPS 3m

1. Această mașină aplică controler PLC și sistem cu ecran de biți pentru a încheia metoda de autociclu de deschidere-închidere a matriței, alimentare, încălzire, conservare de căldură, răcire, demodare și cathartic. 2. Această mașină este sudată de oțel și placă de profil patrat de calitate superioară, care este supusă tratamentului termic, la ...

Detalii produs

1. Această mașină aplică controler PLC și sistem cu ecran de biți pentru a încheia metoda de autociclu de deschidere-închidere a matriței, alimentare, încălzire, conservare de căldură, răcire, demodare și cathartic.

2. Această mașină este sudată de oțel și placă de profil patrat de cea mai bună calitate, care este supusă unui tratament termic, pentru a se asigura că mașina nu are deformare și are o rezistență ridicată la montare.

3.Acest aparat aplică o metodă distinctivă și avansată de penetrare a căldurii EPS, care creează plăci de calitate superioară ale căror șase fețe și interior sunt constant excelente. În plus, atinge un impact remarcabil asupra economiei de energie.

4. Sistem rezonabil de conducte de răcire, răcirea rapidă face o productivitate ridicată. este necesar doar 3-4min pentru a oferi o placă ușoară.

5. Majoritatea elementelor sunt de renume mondial, cu performanțe fiabile, calitate stabilă, durată de viață lungă și valoare scăzută de întreținere.

6. Această mașină aplică transmisie de presiune hidraulică, șlefuire de bare hidraulice din metal, face o rulare constantă și o protecție strânsă.

7.Această mașină aplică 2 moduri de încărcare, alimentarea automată a gazului sau alimentarea dispozitivului de aspirare a ventilatorului. Răcirea aerului are o valoare ocazională, economisind energie.

8. Sistemul electrocasnic și sistemul PC sunt elective.


Dimensiunea cavității matriței: 3060 * 1240 * 630mm

Dimensiune bloc: 3000 * 1200 * 600mm

Intrare în abur: DN80

Consumul de abur: 25 ~ 35 kg / ciclu

Presiunea la abur: zero.6 ~ 0.8 Mpa

Intrare de aer comprimat: DN40

Consumul de aer comprimat: una.2 ~ 1.6 m3 / ciclu

Presiunea aerului comprimat: zero.6 ~ 0.8 Mpa

Drenaj: DN100

Capacitate @ 15kg / m3: 5min / ciclu

Putere: 8kw

Dimensiune totală: 5100 * 2300 * 2100mm

Greutate: 5000 kg


Bine ați venit să cumpărați o mașină automată de placă eps ieftină și mică de 3m, fabricată în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de echipamente Eps din China și, de asemenea, echipată cu o fabrică profesionistă.

Anchetă