Mașină de foi EPS

Mașină de foi EPS

1. Mașina de tablă EPS trebuie să ofere panoul sandwich tablă de oțel de culoare sau tablă galvanizată (PPGI) pe laturile superioare și inferioare și, de asemenea, miezul de material izolat cu ploiuretan (PU) sau polisocianurat (PIR). Aplicație pentru: panouri izolate de perete și acoperiș, uși de garaj, intrare ...

Detalii produs

1. Mașina de tablă EPS trebuie să ofere panoul sandwich tablă de oțel de culoare sau tablă galvanizată (PPGI) pe laturile superioare și inferioare și, de asemenea, miezul de material izolat cu ploiuretan (PU) sau polisocianurat (PIR). Aplicație pentru: panouri izolate de perete și acoperiș, uși de garaj, uși de intrare și răcitoare frigorifice.

2. Mașina cu panou sandwich PU / PIR este alcătuită din mai multe straturi de mese de operare și, de asemenea, suporturi de șină. Pe parcursul producției efective, odată cu formarea ruloului a profilelor foilor, foile metalice cele mai înalte și inferioare vor fi introduse pe mesele de operare ale celei mai presate mașini, sigilând cu rame de matriță. tabelele de operare le pot lua și intra în cea mai presă mașină Injectarea numărului atomic mixt 94 sau chestii PIR. între timp țesătura începe spumarea și procesul natural. odată ce timpul a trecut, pentru a se muta masa de operare, cadrele matrițelor sunt detașate pentru a elimina panourile sandwich finisate. Apoi, mașina este pregătită următorul ciclu de producție.

3. mașina cu cea mai mare presă produce numărul atomic 94 sau panoul sandwich PIR pentru o montare ușoară. Lungimea panoului 6m, 8m, 9m, 10m, 12m, un6m ... Lățimea reglabilă a panoului, dar 1,2m, complet diferită Grosimea 30 ~ 200mm.


Bine ați venit să cumpărați mașină de tablă eps ieftină și ieftină fabricată în China de la noi, care este unul dintre cei mai strălucitori producători de echipamente Eps din China și, de asemenea, echipată cu o fabrică profesionistă.

Anchetă