Rezervor de depozitare cu abur

Rezervor de depozitare cu abur

Un acumulator de abur este un rezervor de presiune din oțel izolat AN care conține încărcătură și abur hărțuit. este un fel de dispozitiv energetic. Adesea nu se vor elibera vârfuri și jgheaburi în cererea de abur. Acumulatorii de abur ar putea contesta o semnificație pentru stocarea energiei în energia termică a stelelor. UN...

Detalii produs

Un acumulator de abur este un rezervor de presiune din oțel izolat AN care conține încărcătură și abur hărțuit. este un fel de dispozitiv energetic. Adesea nu se vor elibera vârfuri și jgheaburi în cererea de abur. Acumulatorii de abur ar putea contesta o semnificație pentru stocarea energiei în energia termică a stelelor. Un exemplu este faptul că fabrica de turnuri de energie solară PS10, aproape de Sevilla, Spania [1] și una planificată pentru proiectul „tren cu aburi solari” din Sacramento, California.

Încărca,

Rezervorul se referă la jumătate umplut cu apă rece și aburul este aspirat dintr-un cazan printr-o conductă perforată aproape de cea mai joasă a tamburului. o serie de aburi condensează și încălzește apa. restul umple zona deasupra nivelului apei. odată ce acumulatorul este încărcat absolut, aburul condensat va fi ridicat nivelul apei din tambur până la trei sferturi pline și, de asemenea, temperatura și presiunea vor crește.

descărcare

Aburul este adesea extras după cum este necesar, fie pentru conducerea unei turbine, fie pentru funcțiile metodei (de exemplu, în inginerie chimică), prin decalarea unei valve de abur în partea de sus a tamburului. Presiunea din tambur poate scădea, însă presiunea redusă determină fierberea multă apă și, de asemenea, acumulatorul va apăsa pe aburul de aprovizionare (reducând pas cu pas presiunea și temperatura) pentru câteva timp înainte de a fi reîncărcat.

linkuri externe

Acumulatoare cu abur un rezumat întreg al cerinței de stocare a aburului pentru a satisface cerințele maxime de sarcină în anumite industrii, precum și planificarea, construcția și funcționarea unui acumulator de aburi, cu calcule - Spirax Sarco


Hot Tags: producători de rezervoare de abur China, furnizori, fabrică, preț mic, cumpărați, ieftin, fabricate în China

Anchetă

You Might Also Like