freză de spumă cnc

- Nov 26, 2019-

Pentru mine, a fost absolut modalitatea de a crea aripi și fuselaje pentru avioanele RC care nu au fost obținute fără întârziere. A face asta singur (bricolaj) nu este la fel de laborioasă cum ai presupune.


Modalitățile tradiționale de construcție pentru avioanele RC implică nenumărate tăieri de lemn și lipire. Voi tăia un miez de aripi de spumă în ceea ce privește sfertul de oră și, în mod frecvent, am tăiat multe pe rând. Construirea propriilor modele este extrem de plină de acțiune și odată ce zboară bine este un adevărat zumzet.


Cum va funcționa?

Dacă nu sunteți sigur care este un tăietor cu spumă CNC Hot Wire, atunci lăsați-l pe Pine Tree State să facă un caz. Majoritatea stilurilor de spumă pot fi tăiate cu un fir fierbinte și dacă veți putea gestiona firul cu exactitate, atunci puteți crea aripi și fuselaje pentru avioane RC și o mulțime de lucruri diferite, de exemplu, semne. Este posibil să încercați să faceți în timp ce nu este o mașină CNC (Computer Numerical Control) pur și simplu ghidând un fir fierbinte peste șabloane. Această tehnică este o cantitate mai mică de bilet mare și ar putea fi un loc inteligent pentru a începe noua călătorie cu spumă CNC.


Piese necesare pentru realizarea unui dispozitiv de tăiere a spumei CNC cu fir fierbinte

Stepper Motors - acestea conduc turnurile oriunde este conectat noul fir

Placa de control cu patru axe - trimite semnale motoarelor pas cu pas pentru a manevra o cantitate precisă și în ce direcție. Primește intrări de la întrerupătoarele limită și pandantivele

Computer - conduce panoul de bord. Acesta primește codul g și îl transformă în semnale pentru panoul de instrumente.

Șurub de plumb - conectat la motoarele pas cu pas, astfel încât turnurile să le manevreze în direcția dorită,

Software - exploatez LinuxCNC, în prezent, a început cu Mach3, care transformă codul g într-un simptom pe care îl vor folosi placa de control și motoarele pas cu pas. Apoi folosesc Professionalfili2 Pro și DevFus Foam pentru a obține codul g din aspect. veți putea utiliza LinuxCNC și pachetul software gratuit pentru a obține codul g pentru aripi și fuselaje.

Glisoarele sertarelor - obișnuite oferă mișcări verticale și orizontale pentru cele 2 turnuri

Alimentare 24V - aceasta alimentează panoul de bord și, de asemenea, motoarele pas cu pas

Sârmă fierbinte - de obicei sârmă din aliaj de bază nichel.


Precizia cuțitorului cu spumă

Am hotărât să folosesc tije de coaste pentru șuruburile de plumb, ca urmare a preciziei necesare pentru tăierea decentă a spumei de sârmă nu este la fel de esențială ca un router CNC. cu toate acestea, am încă rezultate excelente odată ce compar componentele tăiate cu desenele cu dimensiuni.


Alimentare

Am folosit o pereche de laptop ATX Power care oferă asincron pentru a renunța la douăzeci și patru de volți. acest lucru poate fi un pic periculos dacă nu sunteți atenți să izolați cel de-al doilea PSU, așadar aș sugera să cumpărați unul special conceput pentru a renunța la douăzeci și patru de volți. În prezent, acestea sunt destul de scăzute și ocupă o suprafață mai mică.