masina de taiat spuma cnc

- Dec 26, 2019-

Routerele CNC au o gamă largă de aplicații, indiferent de ce tip de material lucrați. Orice material selectați un CNC va avea beneficii echivalente; cele mai multe fiind o automatizare și eficiență superioare. Multe mașini CNC sunt adesea rulate pe parcursul întregului lor ciclu, fără prezența unui operator. Un alt avantaj major al acestei tehnologii este că nivelul ridicat de precizie și abilitatea de a repeta specificațiile. ceea ce înseamnă că atunci când programul dvs. este verificat, indiferent dacă produceți două, două sute sau două mii de piese de lucru, toate vor fi identice.


Deși o mașină CNC este folosită mai des pentru tăierea lemnului, ea este adesea folosită pentru tăierea aluminiului (sau a altor metale neferoase). Pentru tăierea metalelor neferoase nu este atât de mult încât ai nevoie pur și simplu de un router special, ci că pur și simplu vei trebui să-l folosești diferit.


Iată o serie de diferențe de care trebuie să țineți cont:

„Punctul dulce” pentru viteze și furaje optime pentru metale este mult mai mic decât cel al lemnului. Dacă nu rămâneți în această categorie optimă, tăietorii dvs. vor începe să se uzeze mult mai repede sau să se spargă frecvent, iar finisajul dvs. de suprafață va fi inferior.

Unele metale, cum ar fi aluminiul, sunt aplecate pentru a rămâne la uneltele de tăiere. Construirea depozitelor de aluminiu pe părțile laterale ale uneltelor de tăiere și sfârșitul prin sudarea cu biți a metalului. Pentru a toca cu succes cu aluminiu, trebuie:

folosiți un calcul de viteze și fluxuri

folosiți bucăți acoperite cu carbură

curățați chipsurile și depozitele în mod regulat și complet

faceți mai multe treceri la adâncimi mai mici pentru a face mai ușor curățarea

folosiți mai puține flauturi și creșteți lățimea tăiată

nu reduceți viteza cu o cantitate excesivă de

Folosiți o ceață pentru a se lubrifia pentru a evita prevenirea lipirii cipurilor pe marginile tăietoare