freză de spumă pentru router cnc

- Dec 10, 2019-

Un router CNC este adesea folosit în asamblarea multor lucruri total diferite, cum ar fi sculpturile de uși, decorațiunile interioare și exterioare, panourile din lemn, panourile de indicatoare, rame de pichet, mulaje, instrumente muzicale, mobilier etc. În plus, routerul CNC ajută în termoformarea materialelor plastice automatizând metoda de tuns. Routerele CNC vor facilita o jumătate de repetabilitate și o producție amplă.

Ce varietate de mașini aveți determină ce metodă trebuie să solicitați pentru a îndemna ca mașina CNC să funcționeze. în general, trebuie să transferați imaginea | o imagine} sau un fișier într-un pachet de desen (CAD) apoi să-l renașteți la vectori [dacă nu aveți un fișier sau o poză, veți utiliza conjoint un pachet de desen pentru a vă face propria imagine sau desen]. odată ce încărcați fișierul și urmăriți fișierul cu vectori, în prezent puteți alege instrumentul și calea pe care doriți doar să o formeze mașina. aceasta este adesea oriunde aveți o mulțime de gestionare prin sistem. În primul rând, {doriți | doriți | doriți} să alegeți instrumentul pe care doriți să îl utilizați, indiferent dacă este sau nu un bit de .25 in. V sau un bit de casă core .75 in. acest lucru este adesea concomitent oriunde ai ales să fixezi viteza routerului pe lângă adâncimea de tăiere. odată ce alegeți instrumentul, trebuie să alegeți calea pe care doriți să o utilizați. În cele mai multe cazuri, veți urmări vectorii, îi veți tăia în afara vectorilor sau veți tăia pe vectori. acest lucru este adesea la latitudinea meșterului care ține cont de ceea ce au. odată ce alegeți calea de instrumente, este timpul să transferați vectorii într-un pachet de cod G [de obicei acesta este adesea panoul routerului CNC în sine]. Făcând această sarcină, puteți converti vectorii într-un script de cod G. în timpul acestui cod G, puteți vedea coordonatele pentru X, Y și Z [X fiind orizontale față de tabel, Y fiind vertical față de masă și Z perpendicular pe tabel]. odată ce vectorii au renăscut la codul G, atunci trebuie să fiți obligat să verificați oriunde următorul scop al jumătății este de a face [acest lucru este adesea teribil de cheie în următorii pași]. odată găsit jumătatea jumătății, încărcați jumătatea pe masă și o asigurați cu cleme [este important ca jumătatea să nu se miște pe parcursul acestui proces de tăiere]. odată fixat jumătatea de masă, trebuie să fiți obligat să acoperiți mașina până când bitul routerului este direct în partea superioară a scopului pe care tocmai l-ați marcat. După ce ați aliniat-o în mod corespunzător, doriți să comutați mașina până când bitul routerului este pe fața jumătății [faceți pozitiv să nu pătrundeți în piesă de rezervă]. După ce acest pas este finalizat, doriți să marcați acum ca temperatura dvs. Făcând acest lucru, poate produce scopul inițial odată ce mașina este pornită. Odată ce cantitatea numerică este aproximativ aproximativ, jog machine la mai multe centimetri și puteți începe. După ce ați pierdut jumătatea, alegeți performanța de executare a codului G și, de asemenea, mașina poate începe să taie stilul dvs.


Prezentare generală a CAM (producție asistată de computer)

Pachetul CAM face desenul / design-ul CAD într-un cod cunoscut sub numele de g-code. Acest cod pe care îl va percepe mașina CNC. Pe scurt, tehnologia CNC nu este extrem de sofisticată. este un instrument controlat de un laptop. Acesta devine doar mult rafinat o dată luând în considerare, însă PC-ul controlează instrumentul. Ilustrația arată cum ar părea o mașină CNC cu oase goale, în timp ce nu este controlerul ei.