tăietor cu spumă cnc

- Nov 27, 2019-

Un tăietor cu fir cald CNC este un dispozitiv strălucitor pentru a construi avioane din spumă. Acesta permite capabilitatea de a decupa orice formă de aerofoi dintr-un design CAD așa cum trebuie. Un sistem configurat corect vă poate economisi mult efort și poate produce un final ușor.


Gadgetul are un cordon Nichrome întins între două turnuri. Cablul este încălzit prin trecerea contemporană prin el și turnurile se mișcă unele față de altele pentru a contura forma reducerii. Al doilea design CAD care trebuie decupat este schimbat în cod G și alimentat dispozitivului, care se deplasează pe 4 axe imparțiale pentru a crea contururi complicate precum aripi conice.


Mișcarea fiecărei axe poate fi realizată prin orice mijloace, împreună cu rulmenți liniari pe tije curate sau prin utilizarea de diapozitive de sertare de dimensiuni numeroase. fiecare axă este împinsă printr-un motor pas cu pas, cu o surub, o curea GT2 și scripetă pot fi, de asemenea, utilizate bazându-se pe dimensiunile dispozitivului. Forțele de tăiere implicate sunt minime, iar construcția cea mai eficientă trebuie să fie suficient de flexibilă pentru a face față tensiunii firului întins printre turnuri.


Aceasta este o adevărată mașină cu 4 axe capabilă să reducă forme individuale pe fiecare parte în același timp, atunci problema va deveni, o modalitate de a manipula patru axe imparțiale în același timp. Multe tutoriale de cunoaștere pe mașini cu trei axe, cum ar fi imprimantele 3-d, însă nu pare să existe o documentație suficientă pentru construirea unui sistem pe 4 axe, folosind piese disponibile fără efort și program de software de aprovizionare deschis. Am descoperit câteva persoane care au încheiat inițiative comparabile cu utilizarea Arduino și Grbl și am hotărât să facem un tăietor de sârmă cald CNC pentru personalul nostru.