mașină de tăiat eps

- Oct 23, 2019-

Folosind tehnologie la modă, tăieturile de spumă CNC cu fir fierbinte permit realizarea unui produs extrem de sofisticat într-un mijloc extrem de rapid, corect și relativ ieftin. Mașinile de tăiat cu spumă CNC cu fir fierbinte sunt folosite pentru a realiza scrisori de spectacol, logo-uri (logo-uri 3D), rafice, panouri, etichete pentru anunțuri interioare și exterioare, componente de decorare, standuri cinstite, popi și afișaje pentru magazine, afișaje POP, decorațiuni pentru arenă sau cinematograf, produs de simulare, orice fel de ambalaj, distracție, forme de disciplină, modele de proiectare la scară largă, recuzită tematică, izolație de conducte, matrițe din beton format, coloane etc.

Frezătoare de spumă CNC cu fir cald 3D vor fi utilizate pentru un stil bun de aplicații de tăiere. vor tăia aproape mult din feniletilenul dilatat - spumă EPS și polistiren extrudat - spumă XPS.

LETTERING ȘI SHAPES 3D - ce procente de ori ați prezentat vreodată problema creării de logotipuri 3D sofisticate? și fiecare dintre strategiile deja notabile percepute a fi inadecvate sau prea scumpe? Masina de tocat CNC cu spuma fierbinte poate face aproape orice - Imaginația dvs. este doar limita sa!

Componente ARHITECTURALE - detalii despre designul polistirenului (matrițe, finiale, balsamuri, chei, capace de parapet, balustre) căptușite cu plase de întărire și stucuri se îmbracă foarte mult, datorită greutății lor ușoare, asamblării simple, exactității realizării, valorii și, prin urmare, Fapt indiscutabil că sunt ecologici.

IZOLAREA EXTERIORĂ A ZILEI - O mașină de tăiat cu spumă CNC la locul de dezvoltare? Ei bine, da, deoarece acesta poate fi cel mai simplu mijloc de a pregăti izolarea exterioară a pereților exteriori pe site-ul web, ceea ce duce la economii de timp de muncă și la o izolare termică de cea mai bună calitate.

DECORATII DE TARG, TEATRU SI FILM - nu exista utilaje la fel de utile ca taietoarele din spuma CNC cu fir fierbinte, odata construind standuri cinstite si decoratiuni de film sau teatru. Viteza sa și precizia de tăiere permit ca fiecare set și stil să fie scurte în timp și, în același timp, nu se elimină mormane de bani.

Cutterul cu spumă CNC ar putea fi o mașină controlată de un laptop laptop capabil să taie orice obiect 3D din spumele de feniletilenă extrudate și dilatate (EPS și XPS). Tăierea se realizează cu un grad de fier de tăiere la cald, axele orizontale degresate asociate vertical prin utilizarea motoarelor pas cu pas controlate de un controler electronic conectat la un laptop și controlat cu pachetul nostru distinctiv. Aceasta asigură precizie perfectă, viteză ridicată a procesului și o calitate sistematică glorioasă.

Mecanismele precise și gestionarea electronică excelentă a mișcării motoarelor modifică operatorul pentru a tăia orice formă, atât timp cât grosimea acestuia corespunde cu grosimea țesăturii. Există concomitent alegerea de a planifica și tăia o serie de contururi total diferite ale unui proiect similar, care se termină în forme 3D atrăgătoare. TurnTable face posibilă tăierea, de exemplu, sfere, mașina de modelare este ireparabilă în tăierea coloanelor, mai multe perspective merg cu instrumentul ShapeWire.

Există 2 tipuri de spumă cele mai potrivite pentru prelucrare cu noile freze de spumă CNC cu fir:


Feniletilena extinsă (EPS) este probabil cea mai frecventă obișnuită în viața de zi cu zi: această spumă albă va fi văzută în căni pentru băuturi calde, frigidere, izolație, ambalare, etc. plasticul din spumă este format din nouăzeci și opt de aer și un cuplu de feniletilenă. Perlele de feniletilen sunt încălzite cu abur, astfel încât acestea cresc rapid (spumând) și formând un bloc de densitate mică (într-o formă specială). Acest material este ieftin și ușor - în mod obișnuit, se consideră 15-30 unități de greutate pe kilolitru. feniletilena dilatată nu își pierde proprietățile elementare cu timpul și poate fi complet reciclată și reutilizată.


Feniletilena extrudată (XPS) are o compoziție chimică similară deoarece polistirenul dilatat este format totuși printr-o tehnologie distinctă; ca urmare, spuma făcută are buzunare de aer mai mici și este uniformă suplimentară. În mod obișnuit este roz, albastru, verde, etc. Feniletilenul extrudat este potrivit pentru producerea panourilor demonstrative.


De ce Styrofoam?


Există numeroase motive pentru care materialele menționate anterior sunt utilizate pe scară largă. De obicei, polistirenul înseamnă:


Preț scăzut;

Greutate mica;

Ideal pentru lucrări din uși și, ca și în cazul materialelor EPS, lucrări interioare;

Posibilitatea de a utiliza o acoperire total diferită (vopsele pe bază de apă, acoperiri de ciment, acoperiri metalice etc.);

Utilizare pe termen lung: dacă acoperirea este aplicată corect, va dura mulți ani.