mașină de reciclare spumă eps

- Jan 03, 2020-

Cum să reciclați materialele din spumă eps?

Spuma EPS de polistiren are o conductivitate termică scăzută; structura poroasă elastică poate absorbi stresul termic și umed, chiar și într-un climat rar, când vaporii de apă se condensează și îngheață, structura sa nu va fi distrusă; greutate ușoară și prezintă o anumită rezistență la compresiune și la tracțiune; stabilitate chimică bună, rezistență la acid și alcali, prezintă un bun. Durabilitatea serviciului. Prin urmare, este utilizat pe scară largă în toate domeniile vieții. Cu toate acestea, spuma de polistiren este greu de descompus, provocând poluarea albă a gunoiului. Deci, cum putem recicla spuma EPS? Compactatorul de spumă EPS este utilizat pentru reducerea volumului de spumă și tratarea compresiei pentru a extinde densitatea, a reduce volumul, a facilita depozitarea și a facilita transportul.


Metoda / etapa


Compactatorul de spumă EPS folosește principiul extrudării cu șuruburi pentru a comprima spuma reciclată și pentru a reduce capacitatea. Operatorul trebuie să introducă spuma aruncată în portul de alimentare. Lama spirală introdusă în interiorul mașinii este să toci spuma în formă de particule, apoi să împingeți unitatea de compactare pentru a stoarce spuma în forfotă și, prin urmare, rata de reducere a volumului este destul de 70%. În partea de sus a orificiului de descărcare este prevăzut un adaptor de presiune pentru a regla gradul de compresie al volumului de spumă.


—— Introduceți blocul de deșeuri EPS în buncăr. Înainte de tăiere, tăiați majoritatea țesăturilor la spumă de fulg de dimensiuni de 20 mm la 50mm. Compresoarele folosesc compresia cu șurub din partea inferioară a rocii a buncărului pentru a comprima blocurile de spumă. > extrudarea blocului de spumă comprimată. —— Rezultatul compresiei este că 7 kg / m3 EPS devin 400 kg / m3 bloc de compresie EPS.