mașină de injecție eps

- Oct 18, 2019-

PRINCIPALELE FUNCȚII ALE ACESTUI MAȘIN

Pentru a se potrivi cu un produs cu dimensiuni total diferite, această mașină de injecție are o gamă largă de plăci de matriță, dimensiunea mină este de aproximativ 600 × 800 milimetri și, prin urmare, ușor de așezare. Dimensiunea este de până la 1200 × 1400 milimetri. Această mașină este prevăzută cu mecanism de dans de sală, sistem de alimentare comprimat și sistem de energie centrală, amortizor de relief, rezervor de reținere, sistem de condensare, sistem controlat de computer, sistem de metode digitale și baie de vapori.


STRUCTURA MASCARIEI

Acest sistem nu are nevoie de materiale. Cilindrul hidraulic este introdus în cele două părți ale atacului cu o forță de strângere uniformă a matriței. Domul netăiat va păstra căldura. Decalajul matriței și închiderea matriței sunt gestionate de sistemul computerizat, care poate asigura o precizie de alimentare mai bună. Mișcarea de expulzare a matriței este controlată de sistemul de evacuare pentru a produce cea mai eficientă calitate a produsului de exactitate în întreaga metodă de ejecție.


DESCRIEREA ACESTUI MASIN

Această mașină este destinată unei zone deschise în trei dimensiuni. Acest stil în spațiu deschis poate fixa metoda în continuă schimbare a mucegaiului, iar operatorii vor modifica mucegaiul din față, din spate și din cele două părți ale acestei mașini. De asemenea, această mașină este adesea așezată direct pe partea de jos, în timp ce nu setează nicio platformă. Pentru a asigura securitatea operatorilor, această mașină este prevăzută cu ușă de siguranță și sistem de securitate.


SISTEM DE MOLD

Această matriță este formată în format de trei bucăți. energie adițională este deseori rezervată în timp ce nu este doom și astfel, placa de matriță este adesea extrem de utilizată. Pinii de conducere și aplicatorul sunt introduse la intervale plăcile de mișcare pentru a asigura securitatea funcționării. pentru a reduce timpul idolului, această metodă oferă o instalare mai rapidă a matriței și un sistem în continuă schimbare.


SISTEM HIDRAULIC

Mecanismul în doi pași prevede 2 viteze (rapide și lente) de alegeri pentru închiderea matriței și modelare. De asemenea, intervalul este redus.


SISTEMUL DE ENERGIE CENTRALĂ

Această mașină are un set complet de sisteme de energie centrală, create de compania noastră. Tot aburul și aerul necesare în întreaga metodă de injecție sunt controlate de supapa sistemului energetic central. această metodă poate oferi o intrare uniformă de aer și poate fi ajustată mai ușor. Acest sistem de aburi neagresiv este conceput cu conducte și supape lărgite care ar putea oferi cele mai bune condiții de funcționare.


DRAGOSUL RĂZBITOR DE PRESIUNE

Reglarea presiunii energetice este incredibil de necesară. sub presiune mai mare de abur, timpul de asamblare este prelungit și consumă energie suplimentară. Cu toate acestea, produsul final poate fi inestetic și, prin urmare, aspectul de suprafață al mărfii ar putea fi afectat odată ce presiunea este pur și simplu prea mică. Amortizorul de relief funcționează odată ce mucegaiul emoțional și încălzirea formei. Gazul comprimat este folosit pentru umplere și acest amortizor poate reduce consumul de energie și furniza produsul de cea mai bună calitate.


Cisterna de PRESIONARE

Mașina este prevăzută cu un set de bobine de apă sub presiune care are 2 intrări total diferite pentru apă de răcire și condens.


SISTEMUL DE VACUUM

Sistemul de vid este prevăzut cu pompa și condensatorul cu inel de lichid, care asigură o vacuitate economică suplimentară. fără nicio etapă suplimentară de uscare, vom grăbi injecția sub acest sistem de vid. Ejectia matriței este simplă pentru a fi finalizată și a economisi în comun conținutul suplimentar de energie.


SISTEMUL CONTROLAT DE COMPUTER

Această mașină de injecție este prevăzută cu un sistem controlat de computer care are funcțiile de redactor și de extindere. fiecare etapă de operare este exact sub controlată de această detectare a erorilor sistemului ADP și sunt afișate pe ecran indicații fiecare model este introdus cu acest sistem de lucru care afișează procedurile, setarea timpului și prioritățile de supapă de gestionare a presiunii pot seta presiunea.