eps panou sandwich

- Oct 16, 2019-

EPS (polistiren expandat), documentat ca polistiren, poate fi o izolație termică sensibilă cu impermeabilizare. De asemenea, va fi reciclat. Cu toate acestea, cel mai mare punct poate fi o valoare scăzută.


Linia noastră de panou sandwich EPS poate constitui un sistem de instrumente de automatizare absolut pentru a furniza forme variate de panouri sandwich victimizând fără încetare și rapiditatea EPS ca material de bază.


Mașina de producere a panoului sandwich EPS a fost proiectată pentru producerea continuă a panourilor sandwich pentru acoperiș și pereți cu față de lună. din cauza funcționării sale ușoare. Acest panou sandwich eps care creează formarea este utilizat pe scară largă în dezvoltarea carcaselor de structură din oțel, depozit, atelier, depozite la rece și clădiri mobile.


Piei metalice pentru panourile de tip sandwich pentru acoperiș sunt foi de trapezoildal produs de colaci de oțel pre-vopsite cu grosime zero.4-0.7mm, lățime maximă de 1250 mm (vom face stil pe cerințele cumpărătorului); materialele termice pentru panourile sandwich pentru acoperiș și perete sunt uneori bord EPS.


Mașina de producere a panoului sandwich ESP poate crea panou sandwich cu miez de stiren. Această linie de panou sandwich adoptă PLC și sistem dominant de ecran bit. Poate crea fiecare panou sandwich pentru acoperiș și perete cu miez de material din spumă stirenă.


Pentru a satisface necesitățile variate ale clienților, avem tendința de a modela și produce linii de panou sandwich EPS în numeroase specificații, modele și configurații.


Corpul de laminare consecutiv face ca blocurile EPS să persiste cu foi în sus și în jos.


Linia de panou Sandwich este adesea necesară pentru asamblarea de raclete metalice, acoperișuri izolate pe panou EPS și panouri de pereți ale clădirilor prefabricate, cum ar fi casele de instrumente asamblate, carcasele cu structură de oțel, depozitul, atelierul, depozitele la rece și clădirile mobile.


Oamenii preferă să folosească acoperișuri metalice și panouri de perete produs din serpentine de oțel vopsite în prealabil sau serpentine de oțel zincat, mai degrabă decât pietre, cărămizi sau plăci de lut pentru multe clădiri din oțel rezidențiale, comerciale, industriale și agricole, dar un acoperiș sau o panou din metal nu este o foaie termică care ar putea împiedica o clădire sau o casă care este prea caldă vara sau prea frig iarna.


Prin urmare, mașina de producție asociată EPS Sandwich Panel tinde să fie opțiunea principală pentru contractanți sau distribuitori ori de câte ori au nevoie să apară panouri termice pentru acoperiș sau pereți. Există diverse tipuri de afiliere sau de îmbinare pentru panourile sandwich de acoperiș și perete, cum ar fi blocarea „H”, tipul de blocare „Z”, tipul de limbă și canelura, de fixare a capacului, de fixare a capacului, de tip klip-lok, de acoperire de protecție și apoi.