Prelucrare Polistiren expandabil

- Jun 16, 2016-

În primul rând paşi pentru simplu spuma sau spuma, setaţi densitatea produsului final. Particulele de polimer contin agenti de spumare în acest proces în încălzită condiţii se înmoaie, agent de expandare volatile. Duce la fiecare extindere şirag de mărgele, crearea spuma de multe. Celulă număr (densitatea finala), controlată de o temperatură și timp de încălzire. Acest proces, şirag de mărgele trebuie să fie descentralizată şi curge liber de stat.

Producţiei industriale, procesul de spumare extensibile PS este plasat direct în aburi, prin margele si amestecare continuă într-o autoclavă abur complet răspuns, răspuns echipamente (ca pre spumare maşină) este de a menţine presiunea în afara expunerii atmosferice şi preaplin margele spuma la partea de sus. Ceva timp pe instalației de producție pentru a asigura mai echilibrat sau când anumite DPS necesită o temperatură mai mare folosind lot ceainic. Margele de spumă după vindecarea procesului, se amesteca treptat aerul din celula.

Al doilea pas. Mai întâi de toate, vindecat spuma margele în mucegai cu o cavitate specifice. Produse pentru structuri mici si complexe, vrei dispozitive de efectul venturi (cum ar fi arma de umplere). Cu debitul de aer suflat margele la cavitatea mucegai. Mare produs sub propria lor greutate este plin de mucegai. Cavitate închisă şi încălzită plin de pelete, margele căldură dedurizată de celule de expansiune. Şirag de mărgele spuma se extinde pentru a umple spaţiul dintre reciproc şi lipirea într-o spumă netedă. În acest moment spuma rămâne moale celule căldură şi sub presiunea gazului. Înainte de ştergere de mucegai produse, trebuie să fie astfel încât gazul curgând diametrul porilor şi temperatura mai scăzută face stabilitatea produsului forma, acest lucru este, în general, peretele de mucegai metoda de pulverizare.