masina de taiat placa de spuma

- Oct 08, 2019-

Tăierea spumei este un dispozitiv care prelucrează materiale precum spume și bureți. În prezent, laserul este utilizat în principal pentru tăierea la o temperatură ridicată, iar fasciculul laser nu se deformează ușor prin tăiere fină, fanta este netedă și nu există o pastă. Obiectul de acțiune poate fi cauciuc, sticlă, oțel inoxidabil, plastic, aliaj de aluminiu, metal.

Caracteristici

Platforma de lucru deschisă facilitează plasarea materialelor de prelucrare și poate fi utilizată cu platforme de adsorbție de fagure pe scară largă care lucrează pe linia de asamblare pentru a satisface procesarea materialelor de format mare. Cum ar fi: încălțăminte, îmbrăcăminte, spumă, burete, publicitate, tablă etc., și răspund nevoilor unor industrii mici, cum ar fi industria modelelor, industria artizanală, industria produselor din bambus. Opțional cu focalizarea automată, poziționarea luminii roșii și alte funcții, fac această mașină perfectă și aduce funcțiile sale la extrem. Într-adevăr versatil și versatil, economisind timp și eficiență. Partea căii optice adoptă o cale optică hibridă, iar rata de utilizare a energiei ușoare este ridicată; calea optică este complet închisă, iar performanța de siguranță este puternică. Sistemul său de control folosește un algoritm unic de predicție inteligent și un algoritm de control îmbunătățit pentru a asigura procesarea de mare viteză, viteza de funcționare lină, eficientă, energia laser reglabilă în timp real, facilitând considerabil operațiunile clienților. Cu 128M încorporat (până la 1G), acesta poate stoca 99 de fișiere în același timp pentru a sprijini zona de stocare permanentă a fișierelor pentru economisirea datelor. Din nou, funcția de compensare automată a energiei de tăiere de mare putere, efectul de tăiere este îmbunătățit mult. Pe scurt, acest model este cu adevărat o gamă largă de țesături de prelucrare, tăiere netedă fără bliț, închidere automată, nicio deformare, grafică pot fi proiectate de computer și alte funcții.

Scopul aplicatiei:

Este utilizat în principal pentru tăierea materialelor din spumă. Poate tăia spumă rigidă, spumă moale și plastic în bandă pătrată, dreptunghiulară, etc. Poate fi tăiat în orice computer și tăiat în orice computer. Eficiență de tăiere ridicată, dimensiune precisă de tăiere și precizie ridicată.

Caracteristici structurale:

1. Este echipat cu un material de tăiere mobil pentru a regla dispozitivul de dimensiuni. Pentru a asigura precizia dimensională a materialului de tăiat, acesta este echipat cu o riglă de afișare digitală.

2. Masa de lucru mobilă adoptă o metodă de aspirare în vid pentru fixarea spumei tăiate.

3. Când aparatul este oprit, este echipat cu dispozitive manuale și automate.

4. Butonul de frână roșu este utilizat pentru frânarea manuală. Acest buton este invalid atunci când este apăsat butonul de pornire