mașină de acoperire cu spumă

- Nov 15, 2019-

Mașina de acoperire cu spumă EPS este o mașină extrem de necesară ca mașină de tăiat cu spumă CNC cu fir fierbinte, pentru întreprinderile, care fabrică forme ornamentale de spumă de studiu. Suprafața modelelor ornamentale, care este tăiată de blocuri EPS, ar trebui să fie acoperită cu o mașină de acoperire cu spumă, pentru a proteja suprafața clădirii de condițiile climatice corozive (cum ar fi ploaia, zăpada, grindina, furtuna și variațiile de temperatură între zi și noapte)


De exemplu, nu puteți obține un produs de calitate inițială dacă mașina dvs. de acoperire cu spumă sau mortarul dvs. este greșit, chiar dacă utilizați cea mai eficientă mașină de tăiat spumă de calitate a planetei.


Prin urmare, toate utilajele din instalația dvs. au nevoie în mod egal. este vital pentru compania dvs. prin faptul că trebuie doar să cumpărați pentru mașinile care sunt compatibile și pot fi integrate una pe cealaltă.


Bussiness de acoperire cu spumă EPS

Dacă doriți să formați o afacere care să fie competitivă și să aibă o proporție plăcută în creștere pe piața industriei, doriți să oferiți marfă finală cu o calitate acceptabilă.


După cum se înțelege, marfa ar trebui să fie vizibil calificată pentru scufundarea în casa frumoasă din piața dvs. țintă. că cea mai semnificativă problemă este că suprafața modelului tău de forme de spumă ornamentală ar trebui să fie complet albă și limpede. în plus, colțurile sale ar trebui să fie specifice și drepte. și, de asemenea, ultima nu trebuie să apară nicio bulă pe suprafața mărfii. ar trebui să vă îngrijiți de aceste condiții pentru a extinde performanța mașinii dvs. de acoperire cu spumă.


O companie dorește o mașină simplă de acoperire cu spumă EPS pentru realizarea acestei calificări la fiecare atelier de acoperire. Pe lângă o corporație își dorește în plus antrenarea pentru formularea și colectarea unui strat de spumă care să fie elastic și rigid în timp. de-a lungul celor șapte zile de coaching pe care le vom oferi informații atente despre utilizarea mașinilor de tăiat spumă, utilizarea mașinilor de acoperire cu spumă, selectarea materiilor prime și a tuturor cunoștințelor pe care le doriți în metoda de producție calificată, de către tehnicieni specializați și lucrurile noastre de coaching. odată cu șapte zile de coaching, veți fabrica produsul dvs. demo inițial împreună cu materiile prime proprii în companie cu lucrurile noastre instruite.


Grosime de acoperire cu spumă

Acum, aveți cunoștințe publice cu privire la acoperirea cu spumă, așadar, vă vom spune câteva cunoștințe tehnice de prim nivel.


Că ceea ce numărul de milimetri de mortar acoperit cu spumă este la fel de vital ca și calitatea mortarului pe spumă, în timp ce produc profiluri exterioare ornamentale și mărfuri exterioare alternative.


Puteți acoperi cantitatea maximă așa cum doriți între o unitate liniară metrică și zece milimetri victimizarea mașinii noastre de acoperire cu spumă. (Cele mai frecvente grosimi de mortar ale mărfurilor exterioare care sunt cele mai apreciate în calitate inteligentă și categoria de produse economice din întreaga lume sunt o pereche de milimetru / 3 mm și patru mm.) Nu este o abordare exactă, presupunând că „produsul a fost acoperit gros este de obicei de calitate inteligentă. "


Economie de acoperire cu spumă

Există 2 puncte necesare pentru mașina de acoperire cu spumă victimizabilă În primul rând, ar trebui să fabricați mărfuri acceptabile pentru condițiile atmosferice din țara dvs. Și în al doilea rând, ar trebui să fabricați cu valoare corectă în preț diferit de piața dvs. țintă.


În consecință, produceți aceste mărfuri, în urma cărora doriți să obțineți profit.


Dacă vă îmbrăcați mărfurile groase cu mașina de acoperire cu spumă, astfel încât acestea să fie de calitate inteligentă și să solicite atenția consumatorilor, acest lucru provoacă diferențierea prețurilor împreună cu concurenții. Acest lucru afectează concurența și potențialul dvs. de marketing.


Acest lucru este extrem de important: dacă clienții dvs. nu au comandat o grosime specială, cum ar fi 5-6 milimetri, ar trebui să acoperiți în mod obișnuit o pereche de mortar sau trei milimetri, luând în plus grosimea mortarului concurenților. nouăzeci de bucăți de producători din întreaga lume fac acoperire între o pereche de milimetru-4 mm grosime.


Dacă aveți reședința într-o regiune foarte înzăpezită și rece precum națiunea nord-americană, Scandinavia, grosimea mortarului dvs. pentru mărfurile exterioare ar putea fi, de asemenea, de patru milimetri / 5 mm. mult mai mult decât aceste grosimi sunt extreme și nu sunt utilizate, deși nu sunt precise special.


Nu uita; în timp ce efectuați o aplicație de acoperire cu spumă, fiecare grosime de un milimetru va crește prețul


echipament

Grosimea materialului de acoperire este cantitatea maximă care se găsește între matrițele model și, de asemenea, suprafața produsă de spumă care a fost tăiată. de exemplu, dacă casa dintre spuma modelului tău care a fost tăiat și matrița model care aparține acestei fabricări este o pereche de milimetru, ar trebui să acoperiți suprafața produsului cu mortar de 2 mm.


Aceste semifabricate ar trebui să fie aceleași pentru fiecare producție, pentru următoarele prețuri și pentru producerea în calitate inteligentă a produselor perpetuu. Așadar, este esențial standardul mașinii de acoperire cu spumă pe care să o cumpărați. ar trebui să aveți o mașină care are corpul de fier, puterea și acel frigoriu neobișnuit, pentru producerea unei fabricări de calitate inteligentă perpetuu și pentru prevenirea prețurilor de fabricație ascunse.


Formele decorative din spumă și modelele interioare XPS care sunt utilizate în industrie ar trebui să fie tăiate extrem de sensibil de mașina de tăiat cnc eps. Dacă tocați astfel de produse, nu ar trebui să obțineți de fapt mașini care au corpul metalic complet. (Mașinile de tăiere a spumei nu pot fi prevenite ca urmare a metalului poate fi un material mai moale decât fierul. De asemenea, dacă doriți producția și producția calificată, ar trebui să obțineți mașini care nu au curea, cu toate acestea, au șurub cu bile. .). nu uita; standardul mașinii tale de tăiat EPS afectează în mod direct performanțele mașinii tale de acoperire cu spumă.


Mașinile de tăiat cu spumă industrială marcate Styromac sunt făcute prin victimizarea tehnologiei cu șurub cu bile cu element metalic robust, care nu necesită întreținere. (Sistemul de curea nu este o aplicație asociată, pe care avem tendința să o placă mult, o folosim în privat, dacă clienții noștri doresc să taie emblemă și scrisoare care nu necesită sensibilitate și pe care o folosim pentru costurile foarte scăzute.)