mașină de tăiat spumă

- Nov 07, 2019-

Cum funcționează tăietorul de spumă

Mașina de tăiat cu spumă EPS este ușoară și puternică, cu o precizie și o repetabilitate uimitoare de tăiere. Sârmă de încălzire / cutie ventilator este un loc pentru fixarea firului de încălzire. La tăiere, micro-ventilatorul este utilizat pentru răcirea sârmei de încălzire, iar un arc special este folosit pentru a compensa alungirea firului de încălzire după ce a fost încălzit. Sârmă de încălzire de înaltă performanță, acest fir de aliaj de înaltă viață este realizat din nichel, crom, cobalt, molibden și titan. Are o lungime lungă și poate accelera tăierea și are o viață lungă. Programul de analiză a mișcării EPScutter controlează placa rotativă complet automatizată, astfel încât să poată tăia corpuri rotative, cum ar fi cilindrii și sferele. Bracket-ul lateral este un instrument complet automat controlat de software-ul de procesare a analizei mișcării EPScutter care vă permite să tăiați toate corpurile rotative posibile, cum ar fi cilindrii, stâlpii mici și multe altele. Materialul este montat pe un cui situat pe placa unghiilor.


Principala metodă de analiză a mașinii de tăiat spumă:


Metoda se bazează pe analiza logică a mașinii-unelte de control numeric, nivelul logic și parametrii caracteristici ai fiecărui punct și analizează și judecă principiul de lucru al componentelor sistemului pentru a determina metoda de întreținere a piesei de defect. Această metodă este necesară pentru repararea personalului sau a părților întregului sistem. Principiul proiectului are o înțelegere clară și profundă și este posibilă localizarea unei părți din defect.

Principiul mașinii de tăiat:


1. Mașina este combinată într-un grafic prin controlul axei X (poarta cu angrenajul și cremaliera combinată cu poarta mobilă din față și spate) și axa Y (șurubul vertical și piulița sunt combinate cu cele fierbinți cadru de sârmă care transportă firul de rezistență). În același timp, firul de rezistență este utilizat pentru a tăia diverse produse EPS. Ruta este de a utiliza graficul computerului de intrare pentru a trimite automat semnale de impuls pentru a controla funcționarea axelor X și Y.


2. Există două moduri de a introduce grafica produsului computerului: desenați direct cu software-ul de tăiere a sârmei specific computerului sau utilizați tableta de scanare pentru a introduce grafica în computer.


3. Mașina de tăiat cu profil liniar CNC este potrivită pentru tăierea unor cantități mari sau mici de produse.


4. Mașina de tăiat cu profil multi-linie CNC este potrivită pentru tăierea unor cantități mici sau mari de produse. Sistemul de tăiere a sârmei de rezistență poate utiliza până la douăzeci de fire de rezistență în același timp. După introducerea graficului în computer, toate firele de rezistență pot rula în paralel, tăind până la douăzeci de complexe două simultan.