mașină de izolare spumă

- Nov 12, 2019-

Caracteristică:

1. Mașina de izolare a trecut certificarea numărului atomic 58.

2. Instrumentația este condusă hidraulic, instalația este puternică, presiunea de funcționare este stabilă și, de asemenea, pulverizarea este uniformă.

3. Instrumentația are o rată scăzută de defecțiune, setare simplă a plăcii, mișcare convenabilă, funcționare convenabilă, viteză de încălzire rapidă, pulverizare uniformă și economisire de 100% material.

4. Instrumentația folosește o pompă de rapel cu două căi special concepută pentru a vă asigura că fluctuațiile mici ale presiunii din spate și presiunea de funcționare a șlefuitorului electric.

5. Lichidul de lubrifiere a curentului de mare viteză din cilindrul anti-vulcanizat de ulei va îndepărta rapid puterea de materii prime sau impurități. Arborele ISO este de obicei scufundat în fluidul lubrifiant pentru a evita cristalizarea.

6. Această mașină este prevăzută cu încălzitor de înaltă tensiune, adoptă tehnologia inițială de încălzire cu frecvență variabilă, viteza de încălzire este mai rapidă, fluctuația de temperatură este mai mică și, de asemenea, lucrurile se află de obicei în starea de reglare a temperaturii ideale.

7. elementul senzor de temperatură încălzitor intrinsec, sortiment de perioadă de temperatură, creând gestionarea temperaturii mult corect,

8. Furtunul de încălzire este acoperit cu un strat de izolare și o teacă rezistentă la uzură, care este bine izolată, sigură și robustă.

9. Încălzitorul folosește un dispozitiv special de gestionare a frecvenței, încălzirea în mod egal, furtunul este complet sigilat și impermeabil, carcasa exterioară este izolată și purtabilă, sigură și robustă, astfel încât încălzitorul este bine controlat.

10. Structura este ușoară, funcționarea este fiabilă și, de asemenea, corpul pompei va funcționa în timp ce nu are putere.


Aplicație:

1. ploiuretan pentru artefactul de ambalare

2. Izolație la pulverizare pentru depozitare la rece

3. Spumă de injecție

4. Izolația de pulverizare a rezervorului și a conductelor