mașină de modelat spumă

- Nov 01, 2019-

Mașina de turnat cu spumă este împărțită într-o mașină de turnare verticală și o mașină de modelat orizontal.

1) Mașină de modelare verticală. Mașina de turnare verticală este împărțită în mașină de formare verticală cu control semiautomatic și mașină de formare verticală cu control complet automat. Mașina de formare verticală semiautomatică este împărțită în două categorii: 1 placa modelului inferior este fixată, placa superioară a modelului este deschisă și închisă, iar mai multe arme sunt simultan împușcate din partea superioară a matriței. 2 Plăcuța superioară a modelului este fixată, placa modelului inferior este deschisă și închisă, fixarea matriței și modelul de spumare sunt completate și o mulțime de arme de material sunt alimentate simultan de pe suprafața superioară a matriței superioare.

2) Mașină de modelare orizontală. Așa cum se arată în figură, cutia este plasată în matrița mașinii de modelat orizontal, iar cele două camere sunt instalate separat pe placa de etanșare a camerei de aer. La spumare, fiecare cavitate poate fi controlată separat pentru a controla procesul de spumare pentru a obține cele mai bune. Efectul de spumare, matrița adoptă butonul automat de tragere a miezului, mașina de turnare orizontală Mașina de turnare orizontală reduce timpul de demontare și previne deformarea demodării. Atunci când mașina de turnare este deschisă, cele două probe de plastic din spumă sunt demontate în același timp, ceea ce economisește modelarea întregului produs. Timpul, designul matriței acestei structuri adună toate aspectele legate de designul mucegaiului pierdut, reprezintă conceptul avansat de proiectare și ideile mucegaiului pierdut și aparține culmea formei pierdute curente.

Luând ca exemplu caseta, este introdusă cea mai reprezentativă proiectare de matriță a miezului automat care se scoate în matrița cu spumă pierdută. Pașii principali sunt următorii:

1) Analizați posibilitatea formării spumei, dimensiunea mare, grosimea peretelui de 12 mm, structura complexă și dimensiunea mare a lotului, potrivite pentru turnarea spumei pierdute.

2) Având în vedere comoditatea modelului din plastic din spumă, structura matriței este simplă în proiectare, iar modelul din material plastic din spumă este împărțit în șase bucăți mari și patru bucăți mici printr-o combinație turnată pe o mașină de turnare orizontală.

3) Partea din plastic spumos a piesei este concepută separat pentru matriță. Ultima piesă a designului unic de mucegai din dreapta este luată ca exemplu pentru a introduce procesul de proiectare a matriței: proiectarea suprafeței de despărțire; proiectarea armei materiale; proiectarea structurii matriței; proiectarea conductei de răcire.

4) Asamblați matrița proiectată separat pe un set de plăci de etanșare a camerei de aer.