Proprietăţile din polistiren PS

- Jun 16, 2016-

• General: PS este incolor şi peleţi transparente, emite fum cu un miros de Terebentina, atunci când arderea, produse din sârmă tracţiune lovitură mai greu decât sticla, podea sau va bate un metal similare sunet, aşa numita plastic pot sparge dar nu îndoiţi, fractura, fractura clam shell argint culoare. Absorbţia apei este PS 0,05 %, puţin mai mare decât a PE, dar are un efect redus asupra produsului rezistenţă şi stabilitate dimensională.

• Proprietăţi optice: PS transparente este cea mai proeminentă caracteristică a ratei de transmisie a luminii până la 88 ~ 92 %, cu PC-ul şi PMMA aparţine soiurile cele mai remarcabile de plastic transparente, colectiv cunoscut ca trei din plastic transparent. Indicele de refracție al PS pentru 1,59 ~ 1.60, dar datorită prezenţei benzen inele, care rezultă în mare birefringence şi nu pot fi utilizate pentru instrumente optice de inalta calitate.

• Proprietăţi mecanice: PS greu şi casant, nici alungirea, tracţiune fractura adiacente până la punctul de randament. Rezistenţa la tracţiune şi încovoiere PS în cea mai mare dintre materiale plastice generale, sa 60MPa de tracţiune; dar forţa de impact este mic, este dificil de inginerie a maselor plastice. PS săraci rezistenta la uzura, si rezistenta de fluaj. Proprietatile mecanice ale PS mai mult influenţată de temperatură.

• Termice: căldură rezistenţă PS rău, căldură denaturare temperaturii de doar 70 ~ 90℃, numai 60 ~ 80℃ pe distanţe lungi. Temperatură scăzută rezistenţă PS nu este bun, fragilizarea temperatura este de 30 de grade Celsius. PS, scăzut de conductivitate termică, de obicei 0.04~0.13W/(m.K), coeficient linear de dilataţie, în general (6 ~ 8) x10-5 K-1, şi metale variază, deci produsele nu sunt favorabile cu insertii metalice.

proprietăţi •Electrical: PS excelente de izolare electrică, şi nu sub influenţa temperaturii şi umidităţii; valoare tangenta a unghiului de pierderi dielectrice mici, pot fi rezistente la Corona corespunzătoare; rezistenţă bună arc, potrivite pentru material de izolare de înaltă frecvenţă.

• Mediu de performanţă: PS de stabilitatea chimică poate mai bine, rezistenţa generală acid şi alcaline, şi sare şi ulei mineral şi alcool low-level,, poate de multe clasa de hidrocarburi și cetonă clasa, şi acizi graşi superiori, eroziune, poate dizolvat Yu aromatice (ca benzen şi toluen, şi b benzen şi stiren,) şi clorură de hidrocarburi (ca tetraclorura de carbon, şi cloroform, şi două clor metan şi chlorobenzene în, în) şi clasa de ester,. PS este vremea rea, lumina, slab oxidativ rezistenţei sale, nu este potrivit pentru utilizarea pe termen lung în aer liber, dar PS radiaţii rezistenţă, bun.