Ce trebuie sa faci inainte de a incepe polistirenul Expander Machine?

- Jun 09, 2017-

Ce trebuie să faceți înainte de a porni mașina de extindere a polistirenului?
Mașină de expansiune polistiren la începutul înainte de necesitatea de a face ce lucrare pregătitoare, următoarele vom din următoarele șase aspecte pentru a face interpretare profesională.

1. Verificați dacă nivelul uleiului din rezervorul de ulei și gazul este în nivelul de măsurare a nivelului de ulei dintre cele două linii, nu ar trebui adăugat. Rețineți că nu există presiune în sistem înainte de realimentare (nivelul uleiului este mai mic de 10 minute după oprire), iar nivelul uleiului este puțin mai scăzut în timpul funcționării.
2. Asigurați-vă că nu există presiune în interiorul sistemului.
3. Noua mașină de expandare a polistirenului pentru prima dată pentru a porni sau a dezactiva o perioadă lungă de timp și boot, trebuie să scoateți mai întâi capacul filtrului de aer, de la intrare, pentru a adăuga circa 0,5 litri de lubrifianți, pentru a preveni începerea pierderii ulei
4. Deschideți ușor partea inferioară a supapei de evacuare a rezervorului de ulei și gaz, partea inferioară a evacuării condensului de ulei lubrifiant și murdăria, vezi ieșirea de ulei închisă pentru a preveni deteriorarea prematură a uleiului lubrifiant. Următoarele sunt aceleași cu cele ale "
5. Verificați dacă piesele compresorului aerului sunt intacte, dispozitivele de protecție, instrumentele, supapele, conductele și îmbinările sunt deteriorate sau slăbite. Următoarele sunt aceleași cu cele ale "
6. Deschideți supapa de evacuare.

Polistiren Expander mașină la începutul, atâta timp cât etapele, în conformitate cu etapele de mai sus, pas cu pas pe inspecție, de funcționare, poate face un bun start și de întreținere, pentru a prelungi durata de viață a mașinii este foarte critică, de obicei în curs de utilizare Folosiți mai multă atenție la detalii, pe de o parte, pot face abilitățile lor de operare proprii pentru a spori cealaltă pe mașină este, de asemenea, o întreținere foarte bună.
Este bine cunoscut faptul că în practica de producție a compresorului de aer, presiunea compresorului de aer este doar unul dintre multele indicatoare ale compresorului de aer. Presiunea sistemului este de a judeca cu adevărat dacă sunteți

Dispune de un standard fiabil, eficient și economic pentru alimentarea cu aer comprimat. Ne dăm seama că primul punct de presiune al sistemului de a produce, de proiectare a compresorului de aer și a sistemului, avem un design perfect al produsului.

Polistiren Expander Designul mașinii și timpul de dezvoltare pentru a lua în considerare producția dvs. reală în fiecare preocupare:
* Ce măsuri pot fi luate pentru ca sistemul să funcționeze cel mai bine?
* Oferiți valoare reală și decorațiuni goale;
* Compresoarele noastre de aer necesită o întreținere minimă;
* Avem nevoie de cel mai mic zgomot pentru a pune compresorul de aer la cel mai apropiat punct de la punctul de gaz;
* Reducem costurile de operare ale compresorului prin diverse metode;
Trebuie să salvăm zona site-ului;
* Asigură fiabilitatea pe termen lung a compresoarelor de aer.