Metoda de întreținere și atenția polistirenului Blocarea mașinii de turnare

- Jun 09, 2017-

Metodă de întreținere și atenție a mașinii de formare a blocurilor din polistiren
Professional marginea polistiren bloc de turnare mașini producătorii de echipamente de mașini, procesul de producție are o reguli foarte stricte, următoarele vă oferă marginea de polistiren bloc de producție mașină de formare și de prelucrare a ceea ce sunt cerințele.

1, marginea de utilizare a mașinii de turnare polistiren bloc în strictă conformitate cu desene și proces

Procesarea, necesitatea de a schimba, trebuie să fie aprobată de departamentul tehnic pentru a se schimba.

2, marginea polistiren bloc blocare de producție mașină nu este permis să repare sudură, strung lucrătorilor trebuie să fie peste sudura de sudare a forjate îndepărtate, nu de prelucrare. Alte părți ale mașinii nu își pot permite să găsească fisurile, pliurile, zgura și așa mai departe defecte și negru, cross-tehnice Departamentul de a face identificarea, nu privat în jos fluxul de proces, nu de sudare.

3, marginea polistiren bloc masina de semifabricat masini de formare, terminat în procesul de circulație și de manipulare între scule, trebuie să fie pad pad de cauciuc, pentru a preveni produsul din cauza coliziunii și zgârieturi.

4, prin marginea mașinii de turnare polistiren bloc de producție se pot vedea reguli stricte, nu numai performanța echipamentului are o cerințe foarte bune, operatorul are, de asemenea, o cerință foarte strictă, astfel încât flanșele de prelucrare trebuie să fie în conformitate cu specific Operațiunile de efectuare a procesării.

Utilizarea mașinilor de turnare a blocurilor de polistiren, formate la rece, în industria prelucrării metalelor este foarte folosită, în special pentru formarea metalelor, pentru utilizarea mașinii de formare a blocurilor de polistiren, formată la rece, pentru formarea metalelor și industria de fabricare a echipamentelor a adus un ajutor foarte favorabil Utilizarea mașinii de formare a blocurilor din polistiren, formată la rece, este inseparabilă de întreținerea și întreținerea următorului producător de mașini de formare a blocurilor de polistiren fasonat la rece, pentru a vă prezenta pe scurt utilizarea mașinii de formare a blocurilor din polistiren și a metodelor de întreținere.

1, solicită fiecărui operator să urmeze cu strictețe procedurile de operare a mașinii de turnare a mașinii de formare a blocurilor de polistirenare prin răcirea la rece.

2, de fiecare data inainte de a incepe schema de lubrifiere in conformitate cu cerintele uleiului lubrifiant, lubrifiant, lubrifiant regulat, fix, cantitativ si lubrifiant, folosirea uleiului lubrifiant sau lubrifiantului trebuie pastrata curate fara precipitatii.

3, formate la rece polistiren bloc de suprafață mașină de formare trebuie să fie păstrate curat, regulat anti-rugina de lucru.

4, verificați în mod regulat mașină de formare a blocului de polistiren, formată la rece, curea de transmisie, mâner, buton, cheia este deteriorată, iar uzura serioasă trebuie înlocuită.

5, inspecția regulată și reparații de polistiren formate la rece bloc de turnare mașină, asigurare, manipula, pentru a asigura munca sa de încredere.

6, este strict interzis profesioniștii ne-desemnați să opereze dispozitivul, de obicei, trebuie să facă oamenii de pe oprirea avionului.

Mai mult de 6 lucruri de îndoire rece polistiren bloc de laminat mașină producător pentru toată lumea să introducă o scurtă descriere a utilizării de formare la rece polistiren bloc de laminat mașină și metode de întreținere, mai multe informații cu privire la formarea la rece polistiren bloc de laminat mașină poate faceți clic pentru a vizualiza am înțeles site-ul companiei, dacă este necesar, ne poate contacta în orice moment.