Avantajele şi dezavantajele formei polistiren rabotat

- Jun 19, 2017-

Avantajele şi dezavantajele formei polistiren rabotat
Polistiren rabotat în procesul din cauza scăderea debitului de plasma arc cauzate de traiectoria traiectoriei, astfel încât secţiunea de tăiere a piesei va arata un anumit unghi de panta, iar panta de secţiunea este proces de tăiere cu plasmă s nu pot fi evitate. În condiţii normale, domestice plasmă putere aprovizionare tăiere suprafaţă panta între controlul 5--15 °, în cazul în care prelucrarea placa nu este deosebit de gros, atunci panta suprafeţei de tăiere nu va fi evident, în cazul în care piesa de prelucrat se confruntă cu nu special cerinţele, cred că tăierea cu plasmă este, de asemenea, dispozitivul preferat pentru transformarea ta.
Efectul de tăiere cu plasmă specifice este determinată de mai mulţi factori, de exemplu, setare de viteză de tăiere, presiune compresor de aer pentru a regla tăiere gura pierdere... motivele sunt mai multe, ca rezultatele nu sunt mulţumit de tăiere poate fi legate de achiziţionarea de producatori pentru a efectua ancheta, ajustare, plasmă de putere este doar unul dintre factorii care afectează efectul de tăiere.
Dacă aveţi cerinţe speciale pe panta de taiere de suprafaţă, se poate utiliza marca importate de plasmă de putere, panta de precizie de control este mai mare, dar pretul corespunzator este îmbunătăţit, de asemenea. Sau alte metode, de prelucrare cum ar fi: tăiere sârmă, tăiere de apă, tăiere cu laser, dar aceste metode de decupare corespunzătoare pentru tăiere cu plasmă în costul şi eficienţa de gradul de coordonare poate fi mult mai mici. În cazul în care placa este fabricat din oţel carbon, este recomandat să utilizaţi maşină de laminat polistiren, secţiune verticală, astfel încât efectul de procesare va fi mai bine.
În maşină de laminat polistiren folosi procesul, de întreţinere a maşinii este, de asemenea, foarte important, următoarele introducem despre polistiren CNC turnare machine poartă purta de obicei, pe metoda de adaptare: CNC poartă lubrifierea nu este suficientă: INA unsori de lubrifiere integral sau necorespunzător poate provoca componenta frecare sau deformare severă care poartă. Precautii: Îmbunătăţirea sistemului de lubrifiere şi în mod regulat Adauga sau înlocui lubrifiant. Poartă operaţiunea nu este standardizat: poartă instalarea, exploatarea sau demontarea poate provoca cuşcă de deformare sau defecte. Precautii: Utilizaţi instrumentele adecvate pentru a instala şi de a elimina instrumentul. Poartă material exterior: invazia particule abrazive de contaminare şi resturile poate provoca INA rulment fata de uzură, abraziune şi sag. Precautii: Elimina particulele invazive şi resturile, înlocuiţi lubrifiant si verifica sistemul de închidere. Poartă excentricitate: excentrică, înclinată sau supradimensionate sarcini poate provoca stres geometrice concentrare sau suprafata peeling. Precautii: Utilizaţi prelucrare de precizie de INA carcase şi umeri.