Avantajele și dezavantajele folosirii mașinii de tăiat polistiren

- Jun 27, 2017-

Avantajele și dezavantajele utilizării mașinii de tăiat polistiren
Polistiren masina de taiere, inclusiv polistiren masina de taiat, masina de gravat cu laser, masina de marcare cu laser, masina de sudura cu laser, polistiren masina de taiere cum sa folositi avantajele sale si dezavantajele a ceea ce?
În primul rând, energia laserului este concentrată sub formă de lumină într-un fascicul cu densitate mare, fasciculul este transmis la suprafața lucrării, produce suficientă căldură, astfel încât materialul care se topește, cuplat cu înaltă presiune coaxială gazul îndepărtează în mod direct metalul topit, astfel încât să se atingă scopul tăierii. Acest lucru arată că mașina de tăiat cu mașina cu mașină are o diferență fundamentală.
Mașina de tăiere cu polistiren utilizează fasciculul laser emis de generatorul laser, prin sistemul optic, concentrându-se pe densitatea de putere ridicată a condițiilor de iradiere cu fascicul laser, căldura laser absorbită de materialul piesei de prelucrat, temperatura piesei de prelucrat a crescut brusc pentru a ajunge la punctul de fierbere punctul, materialul a început să se vaporizeze și formarea de găuri, însoțite de fluxul de aer de înaltă presiune, cu fasciculul și poziția relativă a mișcării piesei de prelucrat și, în cele din urmă, materialul pentru a forma o fantă. Parametrii procesului de tăiere (viteza de tăiere, puterea laserului, presiunea gazului etc.) și traiectoria sunt controlate de sistemul de control numeric. Zgura la fantă este suflată de gazul auxiliar cu o anumită presiune.
Utilizarea mașinii de tăiat fibre Notă:
1) Capul de taiere laser cu lungime focală dublă este polistirenul de tăiere pe elementele vulnerabile, pe termen lung, ceea ce duce la distrugerea capului laser.
2) la fiecare șase luni pentru a verifica polistiren tăiere mașină de tăiere dreptate și mașină verticală, a constatat că întreținerea normală și depanare la timp. Nu a făcut acest lucru, este posibil să se taie efectul nu este cât de bun, eroarea va crește, care afectează calitatea de tăiere. Aceasta este prioritatea principală, trebuie făcută.
3) o dată pe săptămână cu un aspirator pentru a îndepărta praful și murdăria din interiorul mașinii, toate dulapurile electrice trebuie să fie praful închis.
4) Verificați întotdeauna banda polistirenului de tăiere a mașinii, asigurați-vă că este strânsă. Sau în funcționarea unei probleme, pot fi răniți, grave pot duce la moarte. Oțelul arată ca un lucru mic, o problemă este încă destul de gravă.
5) Șinele mașinii de tăiat cu polistiren trebuie să curețe întotdeauna, să îndepărteze praful și alte resturi, pentru a se asigura că echipamentul trebuie să șterge întotdeauna rackul obișnuit, plus lubrifiant pentru a asigura lubrifierea fără resturi. Rails să fie curățate în mod regulat și pe ulei, există motorul ar trebui, de asemenea, să fie curățate în mod regulat și pe ulei, mașina va fi capabil să meargă mai bine, tăiere mai precisă, tăierea calității produsului va fi îmbunătățită