Analiza dezvoltării viitoare a mașinii de tăiat polistiren

- Sep 06, 2017-

Analiza dezvoltării viitoare a mașinii de tăiat polistiren
1, combinație moale și tare
Producătorii de mașini de tăiat cu polistiren convențional adesea nu oferă produse software atunci când vând produse din polistiren. Chiar și mașina de tăiat polistiren, software-ul de sistem CNC este de asemenea instalat de către furnizorul de sistem în sistemul CNC, nu de producătorul de mașini de tăiat polistiren. Pe măsură ce mașina de tăiere cu polistiren devine din ce în ce mai complexă, polistirenul își extinde funcția și crește numărul de arbori. Pentru a maximiza beneficiile mașinii de tăiat polistiren, asigurați-vă că utilizatorii au cea mai înaltă siguranță a procesului și eficiență ridicată. Pentru a fi procesat, acesta trebuie să se bazeze pe suportul software. În 2010, producția mondială a mașinilor de tăiere cu polistiren și producția regională a ajuns la 66,3 miliarde de dolari SUA, comparativ cu 2009, 54,7 miliarde de dolari au crescut cu 21%. În procesul de recuperare a industriei paturilor din lume, Polistiren Cutting Machine, China joacă un rol principal. China a fost cel mai mare producător mondial de mașini de tăiat polistiren în ultimii ani. În perioada 2002 - 2005, importul de polistiren tăiere mașină pat în China polistiren tăiere Masina consumul de pat în medie 62. În perioada 2006 - 2010, China interne polistiren tăiere mașini pat întreprinderi și unele companii străine Polistiren tăiere mașini pat întreprinderilor să se extindă treptat cotă de piață, 2010 importurile de polistiren tăiere Masini de consum în proporție de 33.
2, personalizare
Trecerea de la producția de masă la personalizarea în masă este tendința generală în industria prelucrătoare, iar industria polistirenului nu este o excepție. Atunci când tehnicianul utilizatorului, creând valoare pentru utilizator, nu este o discuție goală, produsul utilizatorului este diferit, cerințele echipamentului pentru polistiren sunt de asemenea diferite. De exemplu, scopul mașinii de tăiat polistiren este acela că o piesă complexă este prelucrată pe o mașină de tăiat polistiren cu diferite procese și metode de procesare. Configurația mașinii de tăiat polistiren compozit trebuie să fie diferită. Se preconizează că o parte considerabilă a întreprinderii care se concentrează exclusiv asupra producției și vânzării de mașini de tăiat polistiren tradițional general va fi înlocuită de o soluție completă care va oferi utilizatorilor o soluție modulară, reconfigurabilă și flexibilă. În scopul de a se strădui să evidențieze mai multe vânzări, companiile străine vor fi conceptul de economie de servicii pentru vânzarea de mașini de tăiat polistiren, servicii tradiționale Polistiren Cutting Machine servicii de întreținere de șocuri diferite, care a suferit mari schimbări. Serviciul tradițional Polistiren Cutting Machine a fost extins pentru a ajuta utilizatorii să creeze valoare, să sporească productivitatea și să maximizeze eficiența. Proiectarea de soluții pentru clienți este strategia de bază pentru dezvoltarea comună.
3, mașină de tăiat polistiren ecologic
Producția verde este o condiție prealabilă pentru dezvoltarea durabilă. Ce este mașina de tăiat polistiren ecologic verde? Ecologia ecologică Viziunea mașinii de tăiere a polistirenului trebuie să aibă următoarele caracteristici: Masina de tăiere cu polistiren Părțile principale sunt fabricate din material reciclat. Masina de tăiat cu polistiren Reducerea greutății și a volumului cu mai mult de 50 prin reducerea calității pieselor în mișcare, reducerea puterii de rulare a aerului și alte măsuri pentru reducerea consumului de energie cu 30 până la 40. Utilizarea diferitelor deșeuri în proces pentru a reduce cantitățile de 50-60 , pentru a se asigura că nu există poluare a mediului de lucru. Reziduuri după polistiren de tăiere Material mașină 100 Reciclare. Noul concept al mașinii de tăiat polistiren este de a reduce greutatea mașinii de tăiat polistiren, de a economisi materiale și de a reduce consumul de energie al mașinii de tăiat polistiren.
Mașina de tăiat cu polistiren trebuie să reflecte reducerea emisiilor de energie, criteriile de evaluare globală bazate pe eficiență. De-a lungul anilor, precizia, viteza, puterea și alte măsuri ale indicelui de capacitate a mașinii de tăiere cu polistiren este polistirenul mașinilor de tăiere, urmărirea principală a obiectivelor. În prezent, sub presiunea prevenirii degradării mediului, producția industrială trebuie să reducă impactul negativ asupra mediului în toate direcțiile. Direcția de dezvoltare a mașinii de tăiat polistiren ar trebui de asemenea să fie schimbată de la indicele de îmbunătățire a performanței la îmbunătățirea indexului de eficiență, cu o cantitate mai mică de intrare pentru a obține mai multă producție. Mașina de tăiat polistirenul Principala modalitate de ecologizare este: utilizarea de noi structuri și materiale noi pentru a reduce calitatea pieselor în mișcare, pentru a obține economii de energie; uscat de tăiere și MQL pentru a realiza reducerea emisiilor, să acorde o atenție la calea de îndepărtare a prafului, eliminarea căldurii rapid, tăiere și MQL cauzate de polistiren tăiere mașină deformare fierbinte, care afectează precizia de prelucrare.
4, mașină de tăiat polistiren inteligent
Bazat pe Internet și tehnologia computerelor este Polistiren Cutting Machine pentru a extinde în continuare creierul uman. Inteligent poate îmbunătăți stabilitatea și fiabilitatea mașinii de tăiat polistiren. Mașina de tăiat polistiren inteligent poate monitoriza starea lor prin intermediul unor senzori diferiți, analizând starea mașinii de tăiere a polistirenului, procesul și mediul înconjurător și apoi să ia măsurile necesare pentru a asigura o prelucrare optimă. Cu alte cuvinte, polistirenul de tăiat mașină a evoluat pentru a oferi informații și pentru a gândi și ajusta pe cont propriu. De exemplu, poate reduce vibrațiile de suprimare a vibrațiilor active, poate controla distorsiunea termică a barierei termice inteligente, pentru a preveni componentele coliziunii barierelor de securitate inteligente, a apelurilor vocale și a notificării prin SMS și în conformitate cu cerințele de procesare ajuta la selectarea parametrilor de tăiere.