Aplicarea mașinii de extindere a polistirenului în procesul de economisire a energiei

- Jun 19, 2017-

Aplicarea mașinii de expandare a polistirenului în procesul de economisire a energiei
Utilizarea mașinilor de expandare a polistirenului în procesul de economisire a energiei a gazelor industriale a fost istoria multor ani de tehnologie a mașinii de extindere poate obține un randament ridicat, aspectul fabricii este compact și utilizarea aerului în scăderea presiunii "libere" și flexibilitatea operațională. Noua mașină de polistiren expandat cu eficiență ridicată este viabilă din punct de vedere economic pentru a recupera energia diverselor surse de căldură reziduală. Utilizarea mașinilor de expandare a polistirenului în procesul de economisire a energiei este de a lua etanul și propanul, pentru a controla producerea gazului natural lichefiat, a lichidului de hidrocarburi cu conținut de bliț, recuperarea energiei de eliberare a presiunii gazelor naturale și a cogenerării câmpului petrolier.

Gazul tratat uscat este în concordanță cu produsul cu temperatură scăzută a stripperului și apoi este prelucrat de un expander. O parte din puterea utilizată pentru a recompriza gazul rezidual slab. Au fost utilizate mai multe tipuri de astfel de procese, inclusiv aranjamente în mai multe etape, toate depinzând de compoziția materiilor prime, cerințele pentru recuperarea produsului sau specificațiile pentru vânzarea gazului. Dacă instalația de procesare este instalată în sau în apropierea câmpului de gaz, gazul trebuie transportat în cea mai bună locație pentru tratarea finală sau pentru procesarea lichefării, dar pentru a preveni formarea conductei de condens. Deci, utilizarea unui astfel de proces simplu pentru a furniza punctul de apă și hidrocarbură necesare. Setul de compresoare umflate cu cai putere a fost livrat către Algeria Sonatrak pentru a utiliza acest proces în domeniul gazelor de la Hasselimuel. Tratarea gazelor, indiferent de punctul de control, pentru a asigura vânzarea valorii specificate a gazului sau recuperarea soluției de gaze naturale, în plus față de tehnologia de procesare a mașinii de extindere de mai sus, celălalt proces disponibil disponibil este expansiunea Joule a Tom, tehnologia de refrigerare prin absorbție.
Procesul de utilizare a unei mașini de expandare a polistirenului și a compresorului direct montat este utilizat pentru a comprima gazul rezidual după dozator pentru a obține o creștere netă a compresiei gazului de proces, dar puterea totală necesară pentru instalație este mai mică decât cea a refrigerării externe , În cazul în care utilizarea tehnologiei polistiren Expander Machine proces, în cazul în care primul este de la mașină de expansiune pentru a obține refrigerare, urmată de putere. Cu toate acestea, eforturile curente de a găsi energie alternativă și de a construi mai multe dispozitive de economisire a energiei, în care polistirenul de extindere din mijloc își joacă rolul său important.
Mașina de extindere a polistirenului este echipamentul cheie pentru echipamentele de separare a aerului și echipamentele de separare a gazelor naturale (gaz petrolier lichefiat) și echipamentele de pulverizare la temperatură joasă pentru a obține capacitatea de răcire. Este inima pentru a asigura funcționarea stabilă a întregului echipament.