Compararea procedeelor ​​de prelucrare și convenționale de prelucrare a polistirenului blocarea mașinii de turnare în automobile

- Aug 04, 2017-

Compararea metodelor de procesare și de procesare convențională a mașinilor de formare a blocurilor din polistiren în mașină
Având în vedere că marca de fabricare a automobilelor a crescut treptat, iar tehnologia de fabricare a automobilelor este treptat matură, presiunea concurenței pe piața automobilelor este, de asemenea, în creștere. Și acum performanța și designul consumatorului de masina este din ce în ce mai aspru, nu numai că trebuie să mențină performanțele excelente ale mașinii, ci și necesitatea ca mașina în procesul de fabricație să aibă un design unic. Deci, acum mulți producători de mașini, în scopul de a câștiga favoarea clienților, au trebuit să utilizeze mijloacele actuale de înaltă tehnologie pentru prelucrare, deoarece tehnologia laser este una dintre ele. În tehnologia actuală de fabricare a automobilelor, utilizarea tehnologiei laser actuale, nu numai pentru multe părți ale tăierii, sudării, dar și pe marcajele laser cu piese auto, cu viteză de procesare, eficiență ridicată, performanță fiabilă, precizie ridicată, multe aspecte ale prelucrării tradiționale metodele nu pot corespunde avantajelor. Următoarele serii mici de introducere simplă în cadrul mașinii de formare a blocurilor din polistiren în aplicațiile din industria de automobile.
În procesul de sudare, deoarece Mașina de formare a blocurilor polistirenice este utilizarea unei densități de energie ridicată a fasciculului laser ca sursă de căldură, spre deosebire de procesul tradițional care necesită utilizarea sudurii în stivuire din tablă, întregul proces nu are nevoie de contactați suprafața produselor prelucrate, astfel încât procesul are mijloace tradiționale de sudura nu se poate potrivi cu avantajele. Este utilizat pe scară largă în sudarea pe acoperiș și sudarea carosată a fabricării de automobile. Nu este doar sudat ferm, frumos, rezistent la zgomot și puternic, are o etanșare bună, iar spațiul de sudură este mic, iar sudura este adâncă. Este foarte potrivit pentru sudarea de precizie a automobilelor. În procesul de fabricare a mașinii actuale, utilizarea polistirenului de sudare a mașinilor de formare a blocurilor a devenit o tendință, nu numai că îmbunătățește calitatea produsului, astfel încât sudura poate fi obținută cu materialul de bază cu aceeași forță, în timp ce suprafața de sudare este netedă, nu Va afecta proprietatile mecanice ale produselor, precum și utilizarea de sudare de rezistență tradiționale, de etanșare nu este bun, necesitatea de a instala dungi, costuri ridicate. Deși prețul curent al polistirenului blocul de formare a mașinii și a fibrelor cu laser de marcare prețul mașinii, prețurile mașinii de tăiere cu laser sunt mai scumpe decât echipamentele tradiționale, dar prelucrarea cu laser, fiabilitate, eficiență, precizie, de înaltă calitate și așa mai departe mijloace tehnice, care este prelucrarea laser în multe domenii de aplicare a motivelor importante.
Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei laser, tehnologia aplicațiilor laser este din ce în ce mai utilizată în industria auto, aerospațială, industria de apărare, construcții navale, inginerie marină, echipamente energetice nucleare, electronică de înaltă tehnologie, prelucrare de precizie, biomedicale și alte domenii. Polistiren Block Masini de turnare ca o aplicație laser într-o singură direcție, se bazează pe tehnologia tradițională de procesare și tehnologia modernă de tehnologie laser. Deoarece polistirenul Blocul de turnare Masina Masina de densitate este mare, eliberarea de energie rapidă, astfel încât eficiența de prelucrare decât modul tradițional de înaltă eficiență, Polistiren Block Masini de prelucrare a mașinii are mai mult de prelucrare tradiționale mai multe caracteristici de prelucrare superioare.
Masina de polistiren bloc de formare este utilizarea de puls cu laser de mare energie pe material într-o mică zonă de încălzire locală, radiații laser prin conducerea de căldură la difuzia internă a materialelor, materialul se topește pentru a forma o piscină specifice. Este un tip nou de sudare, în special pentru materiale cu pereți subțiri, piese de precizie ale sudării, se poate realiza sudarea la fața locului, sudarea cap la cap, sudarea în teanc, sudarea prin etanșare, raportul înalt al aspectului, lățimea mică a sudurii, este mic, viteza de sudare, sudură netedă, frumoasă, nu este nevoie să se ocupe de sudură sau doar un tratament simplu, sudură de înaltă calitate, fără pori, poate fi controlată precis, focalizare luminoasă, precizie de poziționare ridicată, automatizare ușoară. Procesul tradițional necesită utilizarea de stivuire din tablă, Polistiren Block Masini de turnare în întregul proces nu necesită contact cu suprafața de produse prelucrate, astfel încât procesul de prelucrare laser are mijloace tradiționale de sudare nu se poate potrivi cu avantajele.