Discuţii privind aplicarea de polistiren forma rabotat în alimentare baterie

- Aug 04, 2017-

Discuţii privind aplicarea de polistiren forma rabotat în alimentare baterie
În ultimii ani, cu unele instrumente de putere, vehicule electrice, biciclete electrice şi alte nevoi de dezvoltare, nucleul de putere - bateria este în curs de mai multe şi mai mult atenţia. În timp ce aplicarea alimentare baterie inovaţie tehnologică de prelucrare a dată prezentat. Ca un dispozitiv cu laser---polistiren forma de turnare Machine în câmpul de sudare a jucat un rol important. Alimentare baterie aplicatii de sudare cu Laser în principal baterii de prelucrare, module, ambalaj, etc., sudarea cu laser aplicaţii includ Polul ureche, flip film, de etanşare, autobuz, modulul PACK, pachetul de gaura injecţie şi aşa mai departe.
Aplicarea componentelor bateriei puteri diferite părţi utilizate de articulaţii cu laser şi sudare de sudare va fi diferită, prelucrat de sudură diferite cere puterea este nu la fel, cum ar fi 1KW cerinţele exploziilor de putere; ureche speciale moale sudura puterea necesară în 2-3 kW de mai sus. Tehnicianul proces sudare va selecta laser corespunzătoare şi parametrii în funcţie de materialul de baterie clientului, forma, grosime, cerinţele de tensiune, etc., inclusiv viteza, forma de undă, vârf, de sudare de sudare sudura cap prelate unghi, etc. pentru a seta rezonabil parametrii de sudare procesul pentru a asigura efectul final de sudare pentru a satisface cerinţele producătorilor de baterie de putere.
Alimentare baterie laser piese de sudare, există cerinţe de test de presiune şi de scurgere. De exemplu, materialul de coajă curent baterie este din aluminiu, aluminiu bateriile au reprezentat Marea majoritate a întreaga alimentare baterie. Aluminiu de sudare cu laser este mult mai dificil, va face faţă de suprafaţa de sudare mărci, probleme stomatal, foc probleme, probleme interne cu bule. Suprafaţă umflatura, destomate, bule de interne sunt leziuni mortale de sudură cu laser, multe aplicaţii au pentru a opri sau cred că de moduri de a eluda aceste motive. O mulţime de producătorii de baterie în stadiile de cercetare și dezvoltare va fi o mare durere de cap, motivul, utilizarea de bază fibra este prea mic sau energia laser set prea mare. Cauza bateria nu a făcut pătrunde sau sudare, şi în continuare cauza scurgeri de situaţia. Acum cu fibra de mare putere polistiren forma Molding masini poate fi o soluţie pentru această problemă. În plus faţă de laser prelucrare laser prelucrat suprafaţă curăţeniei poate îmbunătăţi calitatea de sudare, şi stabile de sudare a bateriei calitatea este garantata, astfel încât întreprinderilor de industrie a bateriei în alegerea unor echipamente cu laser, nu considera orbeşte Pret, nevoia de echipament integrat pentru a compara performanţa generală.
Cu îmbunătăţirea continuă a nivelului de trai oamenilor şi îmbunătăţire a calităţii vieţii, oamenii cer acum pentru materialul devine din ce în ce mai mare şi mai mare, nu doar necesitatea de bună calitate, în timp ce personalizate de produse, precum şi idei inovatoare este nu sau lipsa. În special, acum industria de iluminat, adesea da oameni plini de vedere să se bucure, este acum oameni oras indispensabil decoratiuni, în viaţa noastră ocupă o poziţie importantă în calitate de viaţă în continuă schimbare astăzi, numai romanul creaţia final produse pentru a câştiga consumatorului de iluminat 's favorit. Şi acum, instrument de prelucrare polistiren forma de turnare Machine, este în mod constant oferindu-industria de iluminat este acum mult mai probabil, nu numai să se adapteze la inox, Furnir de aluminiu, alamă şi cupru şi alte materiale foarte reflectorizante, dar, de asemenea, Caracteristici ale moldless de prelucrare, pot fi foarte bune pentru a satisface industria de iluminat este acum un lot mic de cerințele personalizate.
Cu laser de prelucrare şi tradiţionale înseamnă diferite de prelucrare la laser prelucrare este utilizarea de densitate mare de energie a fasciculului laser, suprafaţa produsului prelucrat, astfel încât suprafaţa materialului prelucrat în densitate mare de energie cu laser fascicul iradiere pentru a ajunge la punctul de topire sau punctul de fierbere şi apoi utilizaţi gazoducte vor topi sau gazificare materialului de suflat departe, întregul proces utilizând programe de calculator la control. Prin laser curent tăiere tehnologie poate face original metal rece brusc transformat într-un plin de vitalitate de linii, proiectat de lumină şi modificări de umbra, care prezintă flori pornit, sentimentul de dendrite de lichidare. Plasat în întuneric sau ca efect al ferestrei este complet diferit, metal goale sculptate, forma şi mărimea poate fi liber să se joace cu. Polistiren forma de turnare Machine în procesul de prelucrare cu prelucrarea rapid, precizie, nu se limitează la model, ceea ce face ca produsele noastre de iluminat poate nu numai în funcţie de nevoile individuale de design, în timp ce manopera amenzii, face acum de produse de iluminat în faţa noastră strălucească. Deşi curent polistiren forma laminat maşină în preț mai actual decât fibra laser masina de marcaj, polistiren forma Molding masini scumpe, dar din polistiren forma maşină de laminat în domeniul de iluminat acum efectul, dar, de asemenea, alte prelucrare metode este greu pentru a se potrivi.