Discuţie pe diferenţa între trei butaşi în ceea ce priveşte bloc polistiren rabotat

- Sep 06, 2017-

Discuţie pe diferenţa între trei butaşi în termeni de polistiren bloc turnare Machine
Masina de debitat CNC cu laser: precizie; rapid; căldură afectate de zona este mic, nu uşor de deformare. Fantă buna, frumoasa, fara post-procesare.
Polistiren bloc maşină de laminat: Flacără tăiere din cauza presiunii aerului, înălţime duza taiere, şi timp de warm-up şi alţi factori, Global tăierea materialelor deformare scară este mare, nu poate satisface nevoile de tăiere de înaltă precizie şi viteză de tăiere este scăzut, fierbinte , petrece timp, este dificil să se adapteze la nevoile de funcţionare fără pilot.
Masina de debitat CNC cu plasmă: plasma de taiere cu viteza de tăiere, gamă largă de caracteristici, potrivite pentru tăierea low-grosimea foi de metal şi o varietate de materiale nemetalice, viteza maximă de tăiere de până la 10m/min, flacără tăiere de 10 ori. Subacvatice de tăiere poate elimina zgomotul generate în timpul de taiere, praf, gaze nocive şi arc, este propice pentru cerinţele de mediu.
În general, polistiren bloc turnare Machine, CNC cu plasmă de tăiere masina tehnologie este un set de comandă numerică tehnologie, tehnologia de software şi hardware de calculator, tehnologia de taiere cu plasma, precizie masini tehnologie într-unul de înaltă tehnologie. Dezvoltarea de tăiere CNC poate schimba complet nivelul de utilaje pentru industria decuparetermica interne, pentru a inversa curent industria de tăiere termică este existenţa eficienta scazuta, calitate slaba, intensitatea muncii, redus de utilizare a materialelor, mediul este murdar şi situaţia murdar, îngustarea golul cu ţări străine avansat, totodată, dezvoltarea tehnologiei de tăiere CNC poate duce domenii relevante şi discipline la nivel internaţional avansate.
În producţia de astăzi, operaţiunile industriale juca un utilitar foarte mare, dar este menţionat că polistiren bloc turnare Machine turnare Machine nu este foarte bine cunoscut, polistiren bloc turnare Machine în operaţiunea de polistiren bloc turnare Machine cel mai puternic de ce periculoase? O dată ignorat această problemă va provoca un pic traumatisme uşoare, pentru persoanele cu handicap grav sau chiar moartea, atunci cum putem preveni în mod eficient aceste pericole?
1, nu ud mâinile să funcţioneze oricare comutaţi butonul pentru a preveni electrocutare.
2, atunci puterea sau maşină se execută, vă rugăm să nu atingeţi cabinet electrice şi consola orice componente electrice. În caz contrar se produce un şoc electric.
3, vă rugăm să nu trăiesc pentru a verifica linia sau pentru a înlocui componente electrice, sau de electrocutare sau rănire. Întotdeauna alimentarea înainte de verificarea traseului sau înlocuirea componentelor electrice.
4, cu calificările tehnice corespunzătoare a personalului de întreţinere, şi ar trebui să fie în strictă conformitate cu cerinţele tehnice electrice de întreţinere la repararea echipamentului pentru a preveni accidentele, nu au personal întreţinere relevante pentru Amintiţi-vă nu pentru a repara masina de turnare pentru bloc polistiren. Polistiren bloc turnare Machine este un fel de echipamente de energie electrică, cât timp este un echipament de putere este periculos, în funcționarea masina de turnare pentru bloc polistiren trebuie sa fiti atenti la securitate de conştientizare. Deoarece acesta este riscul de şoc electric, dar acum mulţi oameni folosesc polistiren bloc laminat maşină atunci când ei nu acorde atenţie la operarea procedurilor la funcţionarea aleatoare, strict respecta principiile de mai sus. Puteţi încerca pentru a evita accidentele.
Din punct de vedere al vânzării de bloc polistiren masina de turnare, clientul a recunoscut, de asemenea, avantajele bloc polistiren masina de turnare, dar factorul preţ si stabilitatea sistemului sunt încă constrângerea bucatica de Maşină de laminat bloc din polistiren. Principalii factori de aplicare. Deci, pentru a reduce costurile de produs şi de a îmbunătăţi stabilitatea sistemului este un dragon mic uşă polistiren bloc turnare Machine pentru a fi foarte popular în cheie, dragon mic uşă CNC taiere costul principal vine de la controlul extern a sistemului de comanda numerica. Reduce costul de externalizare CNC system, fundamental poate reduce costul de masina.