Cerințe funcționale pentru piesele din polistiren formarea mașinii

- Sep 14, 2017-

Cerințe funcționale pentru părțile din polistiren formarea mașinii de formare
Părțile componente ale cerințelor funcționale se referă la piesele utilizate, pentru a asigura utilizarea performanțelor care se adaptează la o varietate de încărcături, medii de lucru și alți factori făcuți de cerințele părților prototip ale materialului și ale structurii cerere.
De exemplu, axul și mânerul mașinii-unelte sunt aceleași cu cele ale arborelui, însă rulmentul și starea de lucru sunt diferite. Axul este partea cheie a mașinii-unelte. Mărimea, forma și precizia prelucrării sunt forță foarte dificilă, complicată, permisă numai pe termen lung. Deformare foarte mică, ar trebui să fie utilizate 45 de oțel sau 40Cr și alte materiale cu proprietăți mecanice cuprinzătoare bune, forjare și tăiere și prelucrare stricte tratamentul termic al mânerului mașinii este fabricat din oțel carbon de oțel cu conținut scăzut de carbon sau din fontă obișnuită dur. Se poate realiza prin tăiere simplă, fără tratament termic.
Prin urmare, la determinarea tipului dur al mașinii de formare a formei polistirenului, cerințele funcționale ale pieselor trebuie luate în considerare mai întâi. Este necesar să se îndeplinească cerințele funcționale cuprinzătoare pentru performanța, materialele și structura pieselor, ținând cont de caracteristicile celor trei părți. Cerințele sunt esențiale.
Ca urmare a îmbunătățirii rapide a preciziei procesării moderne, oamenii au început să exploreze mașina în procesare și erorile de măsurare pot fi complet eliminate? Precizia procesării nu este limitată.
Deoarece mașina de formare a formei polistirenice este o modificare a formei și mărimii piesei, nu este de dorit ca proprietățile fizice și mecanice ale materialului piesei să fie schimbate înainte și după prelucrare. Prin urmare, prelucrarea se face cel mai bine numai prin eliminarea sau adăugarea unui atom sau a unei molecule din partea respectivă. Deci, limita teoretică a prelucrării este dimensiunea unui atom sau a unei molecule. Limita teoretică a preciziei de prelucrare a acesteia poate fi doar distanța atomică a rețelei, adică precizia de prelucrare ultra-precisă este limita.
Cu toate acestea, diferite materiale de prelucrare și structura de cristal, precizia de prelucrare a limitei nu este același, în funcție de calculul distant interatomic cristal, materiale cristaline, precizie de prelucrare a mașinii de hârtie a limitei teoretice de 0.142-0.525nm.
Masina de formare a polistirenului Formarea în industria mașinilor este, de asemenea, supusă unor ajustări majore. Automobile, feroviare de mare viteză și alte situații din industrie nu este optimist. În special, mai mult decât introducerea ordinului de achiziție a mașinilor, întreaga industrie a automobilelor a fost redusă pe tot parcursul anului. Se înțelege că Chery, BYD și alte auto marca auto din acest an de investiții de echipamente a fost practic finalizat. În același timp, feroviare de mare viteză, energie eoliană și alte industrii de anul trecut, există semne de încetinire a investițiilor.
Prețurile materiilor prime continuă să crească, astfel încât multe companii se plâng cu amărăciune. Statisticile incomplete, prețul de polistiren de formare a mașinilor în acest an a crescut, în general, între 4% și 10%, care importă marca Polistiren Shape Molding Machine a crescut, în general, în jurul valorii de 10% sau chiar mai mare. Prețurile materiilor prime influențează în mod indirect creșterea profitului din industria uneltelor, în conformitate cu datele actuale arată că marea majoritate a companiilor de mașini prototip poate finaliza vânzările stabilite, dar vânzările nu au crescut în mod corespunzător, valoarea creșterii depinde în întregime de creșterea prețurilor . Din polistiren formarea mașinii de formare, nu este dificil să vedem că Shenyang Machine Tool și alte întreprinderi de conducere au raportat o scădere de 40% pe an a profiturilor, iar factorii macroeconomici, cum ar fi creșterea materiilor prime și creșterea costurilor cu forța de muncă au crescut semnificativ în cazul creșterii veniturilor din exploatare Povera de afaceri a întreprinderii.
Statisticile din întreaga industrie a mașinilor pot fi văzute în prima jumătate a industriei de mașini pentru a obține o creștere constantă și rapidă în același timp, rata de creștere a declinului moderat. Și guvernul a început la sfârșitul anului 2008 4 miliarde de investiții se apropie de sfârșitul său, masina de verificare trebuie să tragă efectul de a slăbi treptat, mediul economic internațional nu este complet recuperat. Impactul mediului macroeconomic asupra industriei Mașinii de formare a polistirenului rămâne în continuare văzut