Cum să faci mașina de reciclare a polistirenului mai productivă

- Jun 27, 2017-

Cum de a face mașina de reciclare a polistirenului mai productivă
Polistiren de reciclare Machine este puterea competitivă a întreprinderii încorporate, pentru a maximiza utilizarea de polistiren Reciclare Machine, întreprinderea de a îmbunătăți eficiența și competitivitatea sunt foarte utile. Întreprinderile nu pot să acorde atenție numai utilizării echipamentelor CNC și celor mai bune caracteristici, dar trebuie să acorde atenție și întreținerii și reparațiilor echipamentelor, este un impact direct asupra funcționării normale pe termen lung a echipamentelor CNC cheie. Pentru a menține numărul de echipamente în stare bună pentru a fi pe deplin eficace, în managementul echipamentelor și managementul tehnic ar trebui să se acorde atenție următoarelor aspecte:
1. Îmbunătățirea agențiilor de gestionare a echipamentelor
Departamentul de producție ar trebui să creeze echipamente CNC și poziții de întreținere, angajamentul pentru atelierul de gestionare a polistirenelor de reciclare a mașinilor și lucrări de întreținere. A angajat unii dintre tehnicienii cu experiență profesională și are o puternică cunoaștere profesională, sentiment de responsabilitate și are o anumită abilitate de a lucra cu inginerii mecanici, electrici responsabili de gestionarea zilnică a lucrărilor de întreținere a echipamentelor CNC.
2. Elaborarea și îmbunătățirea regulilor și reglementărilor
Pentru caracteristicile Mașinii de reciclare a polistirenului și dezvoltarea treptată a sistemului de management adecvat, cum ar fi sistemul de management al echipamentelor CNC, procedurile de operare în condiții de siguranță a polistirenului de reciclare, utilizarea procedurilor de operare a echipamentelor CNC, echipamentelor CNC, practicilor tehnice de gestionare, proceduri etc., astfel încât managementul echipamentelor să fie mai standardizat și mai sistematic.
3. Stabiliți un fișier de echipament sonor
Stabilirea de fișiere de întreținere a echipamentelor CNC și înregistrări de schimbare, funcționarea echipamentelor NC și eșecul unei înregistrări detaliate, în special, timpul de eșecare a echipamentului, locația, cauza, soluția și soluția să fie înregistrări detaliate și arhive, astfel încât în ​​viitor operațiunea, referința lucrării de întreținere.
4. Consolidarea acceptării echipamentului CNC
Pentru a asigura calitatea noului echipament, consolidarea lucrărilor de instalare, punere în funcțiune și acceptare a echipamentelor, în special acceptarea echipamentului de această legătură, performanța importantă a mașinii implicată în precizie, indicatori de precizie, contracte de control, acorduri tehnice, standardele interne și acceptarea Elementele sunt verificate după articol. Debugarea mașinii este finalizată, utilizarea interfeței RS232 la parametrii mașinii pentru transmiterea datelor ca o copie de siguranță, pentru a preveni pierderea fișierului mașinii (parametru).
5. Consolidarea construcției echipelor de întreținere
Echipamentul CNC setat, electric, lichid (gaz), lumină într-un produs de înaltă tehnologie, conținut tehnic ridicat, funcționare și întreținere dificilă. Prin urmare, trebuie să stabilim o echipă de întreținere de înaltă calitate pentru a satisface nevoile de întreținere a echipamentului. Să utilizeze cursurile de instalare a echipamentelor și de formare internă și alte forme de funcționare a echipamentelor CNC, de întreținere, programare și gestionare a echipamentului de întreținere a echipamentelor și întreținerea tehnică a personalului.
6. Stabilirea mașinii de reciclare a polistirenului
Deoarece zonele de coastă ale întreprinderilor mici și mijlocii cu mai mult, acestea în gestionarea echipamentelor CNC și de întreținere pot fi resurse insuficiente, dar și din cauza numărului mare de echipamente CNC, hardware-ul, suportul software nu este același, deci la lucrările de întreținere O mulțime de dificultăți. În acest scop, cu întreprinderile regionale de mucegai pot stabili contacte prietenoase, gestionarea și aspectele de întreținere a schimbului de experiență, schimbul de informații, astfel încât părțile sunt benefice pentru întreprindere.