Întreținerea și întreținerea ghidului pentru polistiren bloc de turnare Machine

- Jun 27, 2017-

Întreținerea și întreținerea ghidului pentru mașinile de formare a blocurilor din polistiren
Mașina de formare a blocurilor polistiren utilizate în mod obișnuit sub formă de șine de ghidare dreptunghiulare, ghid liniar de bază biaxial, unitate de alunecare liniară cilindrică etc., folosind diferite tipuri de șine pe precizia mecanică a mașinii de blocare a polistirenului are un anumit impact. Cu toate acestea, indiferent de ce tip de șină de ghidare, trebuie să fie în mod regulat cu privire la întreținerea acestuia, poate asigura în mod eficient acuratețea funcționării mecanice a echipamentelor pentru a prelungi durata de viață a șinei.
Pentru a asigura viața sistemului feroviar, întreținerea regulată este critică. Șina de ghidare este una dintre părțile de precizie ale mașinii, este imposibilă protecția împotriva prafului de 100%, poluarea cu praf. Prin urmare, utilizatorul ar trebui să verifice în mod regulat, întreținere. Ghidajul liniar și coloana de ghidare a ghidajului liniar necesită o lubrifiere regulată, o mulțime de sisteme de ghidare liniară a pieselor cu bilă din oțel și a rolelor sunt echipate cu conector de grăsime și suport conector conectat. Indiferent de forma sistemului feroviar utilizat pentru a menține elementele de rulare a lubrifiantului bun, poate reduce uzura sistemului de șină pentru a extinde mașina pentru a menține precizia timpului.
Cum funcționează blocul de polistiren? Următoare de către Qingdao Shengtong să vă spun despre, Qingdao Shengtong are mai multe decenii de experiență în tehnologie de producție, și este cel mai mare din producătorii de mașini de turnare cu laser.
1, mașină de formare a blocurilor de polistiren pentru a confirma că dispozitivul are o lamă a plăcii culisante în fața unuia dintre capete, deschideți dimensiunea plăcii de presiune;
2, cu o acoperire cu fibră de stripare, cu o fibră lungă rezervată, de 30-40 mm, cu bumbac sau hârtie de bumbac învelită în fibre, apoi curăță fibra. Rotiți cu hârtie de bumbac sau bumbac, nu utilizați aceeași hârtie de bumbac sau bumbac pentru a șterge a doua oară (Notă: utilizați mai mult de 99% puritate de alcool).
3, scară vizibilă de tăiere a fibrelor vizuale (12-20cm) scala potrivită, mâna stângă în canelura de ghidare în fibră, care necesită fibre goale direct pe pad stânga și dreapta din cauciuc.
4, Mașina de formare a blocurilor de polistiren închideți placa de presiune mică, placa de presiune mare, împingeți dispozitivul cu o lamă a cursorului, astfel încât lama taie suprafața inferioară a fibrei și liberă să alunece pe cealaltă parte, tăiați fibră;
5, mâna stângă țineți tăietorul, mâna dreaptă pentru a deschide placa de presiune mare și a îndepărta resturile de fibre, într-un container fix.
6, polistiren Block Masini de formare cu mâna stângă pentru a prinde fibra în timp ce mâna dreaptă pentru a deschide o placă de presiune mici, îndepărtați cu atenție sfârșitul tăiat de fibre, Notă: Secțiunea fibra curata nu-l atingeți.