Întreţinerea şi întreţinere ghid pentru polistiren bloc rabotat

- Jun 27, 2017-

Întreţinerea şi întreţinere ghid pentru masina de turnare pentru bloc polistiren
Bloc polistiren fac masini utilizate în mod obişnuit sub forma dreptunghiulară ghid şine, biaxiale bază ghid liniare, cilindrice unitate de alunecare liniare, etc., folosind diferite tipuri de şine pe polistiren bloc masini unelte mecanice de precizie au un anumit impactul. Cu toate acestea, indiferent ce tip de ghid feroviar, trebuie să fie în mod regulat pe întreţinerea acestuia, pot asigura în mod eficient exactitatea operaţiunea mecanice de echipamente pentru a prelungi durata de viaţă a şinei.
Pentru a asigura durata de viaţă a sistemului feroviar, întreţinere regulată este critică. Ghidul feroviar este una dintre componentele de precizie a maşinii, este imposibil de protectie 100 % praf, poluare praf. Prin urmare, utilizatorul ar trebui să verificaţi cu regularitate, întreţinere. Ghidul de liniar şi liniare cu role ghid coloana necesită lubrifiere regulate, o multime de sistem liniar ghid de bilă de oțel şi cu role componente sunt dotate cu conector de grăsime şi suportul conectat. Indiferent de forma de sistemul feroviar utilizate pentru a păstra elementele de rulare de bună lubrifiere, poate reduce uzura sistemului feroviar pentru a extinde maşină pentru a menţine acurateţea timp.
Cum operează polistiren bloc maşină? Experienţă de Qingdao Shengtong să-ţi spun despre, Qingdao Shengtong are mai multe decenii de tehnologia de producţie următoarele, şi este cel mai mare din laser turnare producători de maşini.
1Deschideți, polistiren bloc turnare Machine pentru a confirma dispozitivul dispune de o lama a plăcii de alunecare în faţa un capăt, dimensiunea plăcii de presiune;
2, cu o stripteuză stripare fibra de acoperire, rezervate goale fibra lungimea de 30-40mm, cu alcool întâlnire bumbac sau bumbac hârtie împachetate în fibre, şi apoi curăţaţi fibra. Frecati cu bumbac sau hârtie de bumbac, utilizaţi aceeaşi bumbac sau bumbac hârtie pentru a şterge a doua oară (Notă: vă rugăm să utilizaţi mai mult de puritate de 99 % de alcool).
3, vizuale fibra acoperire edge alinierea cutter scară (12-20cm) scară corespunzătoare, mâna stângă în şanţul ghid în fibre, care necesită fibra goale direct pe suportul de cauciuc de stânga şi la dreapta.
4, masina de turnare pentru bloc polistiren aproape placa de presiune mici, placa de presiune mare, împinge aparatul cu o lamă de glisorul, astfel încât lama taie suprafaţa inferioară a fibrei, şi fără să alunece la cealaltă parte, tăiat de fibre;
5, mâna stângă ţineţi dispozitivul de tăiere, dreapta pentru a deschide placa presiune mare şi a elimina resturile de fibra, într-un recipient fix.
6, polistiren bloc turnare Machine cu mâna stângă să prindeţi fibre în timp ce mâna dreaptă pentru a deschide o placă de presiune mici, îndepărtaţi cu grijă capătul tăiat de fibre, nota: curat fibra secţiunea-l atinge.