Metoda de întreţinerea utilajului polistiren Expander

- Jul 04, 2017-

Metoda de întreţinerea utilajului Expander polistiren

Polistiren expander este deşeurilor solvenți, folosit, vechi solvent reciclarea echipamentelor, echipamente este compus din metal accesorii, întreţinerea echipamentelor în timp atunci când în procesul de utilizare, ajuta la utilizarea normală a echipamentelor, prelungesc durata de serviciu, întreţinerea de rutină de polistiren expander sunt rezumate în această lucrare:

1. pentru a obţine cel mai bun efect de reparare, expander diferite de polistiren ar trebui folosit pentru a recupera diferite solvenţi. Dacă expander polistiren mentine bun de curăţare şi de funcţionare, acesta va salva o mulţime de timp de recuperare şi de curăţare.

2. polistiren Expander masina este cel mai bun pentru a lubrifia părţi importante din polistiren Expander maşină după locul de muncă în fiecare zi. Sigilarea inel, primaverii, supapa de ac si aspiratie duza trebuie să fie înlocuit în mod regulat să poarte şi aging pieselor normale. Înlocuirea cuvine conform instrucţiunilor fabricantului utilajului Expander polistiren. Deoarece ulei excesiv poate curge în canalul de vopsea şi ulei, cauza defectului de recuperare, lubrifierea trebuie să fie foarte atenţi, uleiul si amestecul de vopsea va reduce calitatea de recuperare. Polistiren Expander masina face umfla căpitanului timp în lichidul de curatare. Acest lucru va întări inelul de sigiliu şi daune efect de lubrifiere.

Organice expander majoritatea polistiren de solvent, precum şi pentru punct de fierbere ridicat pentru reciclare solventul reciclat, poate fi folosit pentru vid dispozitiv de polistiren expander, poate reduce foarte mult timpul de recuperare şi de energie, deoarece polistiren expander vid de smulgere are următoarele funcţii:

1. ca un dispozitiv de stocare,

2. secţiunea specială funcţia de recuperare pentru a rezolva problema de amestecare solvenţi spumarea.

3 corespunzător pompa de vid, reciclare solvenților punct de fierbere ridicat sub 300 ℃.

4. condensator corespunzătoare, reciclat - 25 ℃ ∽ 60 ℃ punct de fierbere scăzut solvent.

5. evita reciclare curat solvenţi pentru contactul cu lumea exterioară, să reduceţi volatilizarea şi să fie mai sigure.

6. reduce la punctul de fierbere a solventului de aspirare, astfel încât solventul pot fi recuperate la temperatură mai mică de încălzire.

Expander polistiren cu dispozitiv de vid este un bun ajutor pentru tine de a recicla mare fierbere solvenți organici.

Diferite natura organic solvent este diferit, astfel încât folosind polistiren expander este diferit, astfel încât cerințele pentru polistiren expander de fabricaţie este diferit, de asemenea, următoarele despre deşeuri apa polistiren acea zi expander cerinţe de fabricaţie:

Materialul reciclat baril este 2.0mm grosime placa de SS304 de inox;

2. materialul placa condensator este de 1,2 mm grosime tabla zincata, iar sigiliul este bun.

3. polistiren Expander maşină tablă numerical control general punch cu o grosime puternic de 2,0 mm şi aspectul pulbere

4. nu mai mult de 1mm din ochi acul şi bule de aer 2mm în suprafaţa de suprafaţă spray de plastic de 1dm 2;

5. polistiren Expander maşină sistemul de încălzire în căldură ulei de mediu la coroziune, nici o scurgere, poate rezista mai mare decât temperatura de 300 ℃;

Multe întreprinderi în procesul de producţie de fabricaţie va fi folosit la toate tipurile de solvenți organici, cum ar fi curăţarea pieselor cu alcool, timp, solvent de spălare este pentru că există prea multe impurități și nu poate fi utilizat din nou, în cazul în care a pierdut-ar fi pierdut, pe termen lung este o mare pierdere, şi aceste expander polistiren de solvent de distilare alcool murdare pot fi utilizate pentru reciclare şi refolosire, numit componente de punctul de fierbere scăzut componente volatile, compoziţia de punctul de fierbere mare, cunoscut ca componente volatile, astfel solventul uzate poate fi simplificată într-un amestec de lichid de două componente, atunci când temperatura este sub 160 ℃, răşină, maşină de Expander polistiren vopsea şi pulbere de aluminiu poate fi tratată ca non-volatilă solide chestiune, aceea de gazificare de încălzire şi condens poate fi uzate solvent să se despartă de ea.

2. caracteristici ale expander de polistiren distill

Distilare expander polistiren este un set de masina acoperire producţie dezvoltat special pentru polistiren expander, prin intermediul site-ului şi pulverizare de robot instalare deşeuri solvent rezervor de reciclare, maşină de Expander polistiren apoi utilizaţi diafragma pompa concentrat să deşeurilor colectate solvent rezervor spray curatare deşeurilor generate de solvent

Pneumatice exploziilor agitator şi controlerul nivel lichid sunt instalate pe rezervor solvent deşeurilor. Atunci când nivelul de lichid atinge limita de control, jexing polistiren expansiune va fi încărcat automat şi distilate.