Modul de funcționare și analiza defecțiunilor mașinii de tăiat polistiren

- Jun 19, 2017-

Modul de funcționare și analiza defecțiunilor mașinii de tăiat polistiren
1) Furtunul de tăiere a polistirenului și contactul piesei de prelucrat apăsați butonul pentru a tăia. Poate fi tăiat de la marginea piesei de prelucrat, grosimea plăcii nu este mare, dar și în orice punct al piesei de prelucrat pentru a începe tăierea. Lanterna poate fi înclinată ușor perpendicular pe piesa de prelucrat sau pe lateral,
Dar în mijlocul deschiderilor piesei de prelucrat, lanterna ar trebui să fie ușor înclinată spre lateral, pentru a exploda metalul topit, tăiat prin metal.
2) Apăsați butonul și apăsați circuitul principal pentru a porni, iar oscilatorul de frecvență înaltă va funcționa până când se va forma arcul de tăiere. Oscilatorul de înaltă frecvență nu va mai funcționa. Acesta poate fi apoi tăiat prin mișcarea tortei. În timp ce ledul de tăiere este aprins.
3) Tăierea mașinii de tăiat cu polistiren trebuie să fie tăiată după ce metalul poate chiar să se miște, altfel se va deteriora duză. Deplasarea prea rapidă sau prea lentă va afecta calitatea tăierii.
4) Reglarea presiunii de tăiere a polistirenului: presiunea de tăiere este prea mare, debitul este prea mare, va afecta grosimea tăierii. Presiunea de decupare prea mică va afecta durata de viață a duzei.
5) ridicați lanterna departe de piesa de prelucrat, trebuie să trimiteți butonul mânerului, apoi arcul de plasmă se stinge, procesul de tăiere să se oprească.
6) Procesul de tăiere a mașinii de tăiat polistiren, datorită lanțului îndepărtat de piesa de prelucrat mai mult de 2 mm și arc, trebuie să re-arc. 7), datorită timpului de lucru conexiune este prea lungă, deoarece temperatura principală a transformatorului depășește 110 ℃, acționarea comutatorului termic, dispozitivul se va opri automat, nu poate porni. Ar trebui să fie reluată atunci când transformatorul este răcit.
8) scoateți adesea filtrul din supapa din apă, adică rotația în sens invers acelor de ceasornic al fundului șurubului, scoateți apa și apoi strângeți-o. În cazul în care aerul comprimat în apă prea mult, ar trebui să ia în considerare filtru între supapă și alimentare cu gaz și apoi adăugați o supapă de filtrare, altfel va afecta calitatea de tăiere
9) Atunci când tăiați piesa de prelucrat fără tăiere, apăsați butonul tortei cât mai puțin posibil pentru a evita deteriorarea pieselor.
10) După tăierea tuturor pieselor de prelucrat, opriți comutatorul de alimentare și supapa sursei de gaz.
Mașina de tăiat cu polistiren în cursul operațiunii, experiența operatorului în ceea ce privește calitatea produselor prelucrate este, de asemenea, mai puțin sau mai puțin impactul și diferența și astăzi ajungem să ne spuneți cum să facem prelucrarea polistirenului pentru a obține cele mai bune rezultate efectul de tăiere.
În cazul utilizării de tăiere a mașinii de tăiat cu polistiren, dacă doriți să obțineți rezultate mai bune, trebuie să faceți următoarele:
1, torța atinge ușor suprafața piesei de prelucrat, ambele pentru a vă asigura că un efect bun de tăiere poate extinde durata de viață a tortei;
2, lanterna și piesa de prelucrat trebuie menținute la un unghi vertical;
3, ar trebui să fie tăiat de la marginea piesei de prelucrat și să se asigure că arcul a pătruns complet, și apoi tăierea ulterioară;
4, pentru a menține presiunea în intervalul specificat, cu atât efectul presiunii nu este mai bun;
5, solicitați ca cablul de lucru să fie cât mai aproape posibil de piesa de prelucrat;
6, pentru a menține aerul curat și uscat, fără ulei;
7, după terminarea tăierii, la sfârșitul locului un pic de ședere pentru a asigura deconectarea completă.