Taiere polistiren maşină avantajele tăierea materialelor subtiri

- Sep 14, 2017-

Taiere polistiren maşină avantajele tăierea materialelor subtiri
Masina de taiat polistiren se caracterizează prin viteza de tăiere rapidă, fante inguste, fantă formarea, mici căldură afectate de zona, piesă de lucru mică deformare, operaţie simplă, şi a semnificativ efectul de economisire a energiei. Potrivit pentru o varietate de gaz de tăiere, dar pentru gros efectul de taiere piesa nu este foarte bun, pentru taierea materialului este sale cele mai bune.
Masina de taiat polistiren în căldură de tăiere pe bază de prelucrare oţel şi alte materiale metalice cu sale de mare viteză şi low-cost şi alte caracteristici, mijloace de prelucrare a fost preocuparea multor utilizatori de Intreprindere, masina de taiat polistiren în industria în termeni de taiere de calitate sau randament de tăiere este superior la CNC debitare flacara de prelucrare, acesta poate fi folosit cu diferite gaze de lucru, să taie o varietate de metale, în special pentru foi metalice neferoase tăiere efect mai bine. Dar masina de taiat polistiren ca un echipament de lucru fierbinte, în procesul de tăiere se va produce inevitabil deformare termica. Studiile au arătat că selectarea proceselor de tăiere diferite pe parcursul debitarii verificarile pot îmbunătăţi în mod eficient suma de deformare.
Prin analiza de deformare a piesei de prelucrat şi raza de influență din polistiren Cutting Machine, s-a concluzionat că corespunzătoare placă de nivelare se efectuează înainte de tăiere şi foaia este stabilită în mod corespunzător pentru a împiedica mutarea piesei de prelucrat în timpul procesului de taiere. Când programul de tăiere, selectaţi procesul de aschiere rezonabile, astfel încât dimensiunea maximă de suprafaţa de prelucrat şi de separare de bord mama; pentru tăierea pieselor alungite sau piese speciale, cu două perechi de metode de control de tăiere, în mod eficient de poate prevenirea și reducerea deformare termică a piesei de prelucrat.
Echipamentul în diverse industrii au o gamă largă de aplicaţii, cum ar fi o varietate de utilaje, structura metalica fabricare, instalare și întreținere, pentru tăierea placă subţire, deschiderea, sapa de foraj şi alte prelucrare de tăiere. Deoarece masina de debitare polistiren este folosit în combinaţie cu gaze de lucru, mai multe maşini de tăiat polistiren sunt echipate cu un sistem de comanda numerica. Ca cerințele de taiere Decupare metal, metal caracteristici şi alţi factori, în achiziţionarea de masina de taiat polistiren, pentru a face lucruri pentru a cumpara, Vezi mai mult, cere, mai este esenţială.
Piese mecanice în prelucrarea mecanică a fiecărui desen au o cadere de la cerințele tehnice, debavurare proces, personalul proces adesea nu poate compila fişiere proces, de obicei folosind rasp, pânză rotund, pânză de şmirghel, centura şi alte modalităţi de a elimina burr. Cu dezvoltarea ştiinţei şi tehnologiei şi dezvoltarea producţiei, debavurare artificială a fost în imposibilitatea de a se adapta cerinţelor moderne de piaţă produs competitiv de calitate şi de producţie, masina de taiat polistiren tehnologie de finisare înlocuit treptat procesul de debavurare tradiţionale, şi mai mult a fost evaluat, şi unele dintre părţile mecanice avansate Intreprindere de finisare si de iluminat a fost personal tehnic în cerințele tehnice din desene, şi formarea unui proces standard.
Masina de taiat polistiren de prelucrare, la proces, aparţine doar de materialul de trepte de prelucrare iniţială, pentru cele mai multe dintre mecanice de prelucrare, taiere de planeitate, finisaj pot satisface cerinţele de prelucrare secundară, desigur, pentru unii foi de metal, finisaje, precizia de tăiere CNC, există unele lacune, odată cu dezvoltarea recentă de masina de taiat polistiren termina aplicarea tehnologiei pentru tăierea materialelor, suprafata de prelucrare, de asemenea, a fost îmbunătăţit în mod semnificativ, Texas următoarele Litt CNC va fi în principal pe acest aspect şi majoritatea utilizatorilor exchange.
Maşină de tăiat polistiren a fost utilizat pe scară largă în prelucrarea de piese auto: de admisie şi evacuare ţevi, supape de admisie, camere sub presiune, injectoare, injectoare, Cilindre, carcase turbină şi lame, spline, Angrenaje, frâne şi aşa mai departe. Cum ar fi: dur chiulasă turnare speciale staţia de două măcinare cereale fluxul de producţie linie, capacitatea de producţie pe oră până la 30, rugozitatea, Ra4μm sau Ra5μm din Ra0.4μm, pot reduce emisiile de 7 %, motor de creşterea puterii de 6 % şi 5 % de parcurs.
Recent dezvoltat masina de taiat polistiren microporos abrazive fluxul tehnologie, unic în procesarea injectoarele de combustibil. Se efectuează operaţiuni de complex program bazat pe relaţia dintre extrudare presiunea, temperatura abrazive şi vâscozitate. În timpul prelucrării, atunci când este atins fluxul set duza, prelucrare este automat oprit. Prelucrare timp în aproximativ 10 secunde, fluxul de dispersie poate fi controlată la ± 1 %. Cu această prelucrare echipamente este de asemenea echipat cu tester de debit şi presiune înaltă, echipament de curăţare. Aceste dispozitive se poate baza pe nevoile utilizatorului, pentru a oferi singur sau multi-statia. Acesta poate fi, de asemenea, un sistem complet cu o conexiune de robot, inclusiv prelucrarea, măsurare şi curăţare.