Taiere polistiren maşină analiza de aplatizare de taiere de suprafaţă

- Sep 28, 2017-


Când tăierea oţelului inoxidabil, deoarece fierbinte zona rapid prin temperatura critică de 649 ℃, aşa că carbură de crom va precipita-a lungul marginii de cereale. Prin urmare, utilizarea de masina de taiat polistiren inox nu afectează rezistenta la eroziune.
Cum ar fi tăierea Mg 5 % din aluminiu aliaj, deşi 0.25 mm grosime topirea stratului, dar compoziția nu sa schimbat, nici apariţia unor oxizi. Dacă utilizaţi maşină de tăiat polistiren pentru a reduce suprafaţa direct la sudare, puteţi obţine o sudură dens. Acest lucru oferă un avantaj pentru curba neregulate placă subţire de tăiere şi tăierea găurilor neregulate. În cazul în care marginea superioară a tăiat este topit, intervalul dintre două tăiere se confruntă imediat adiacentă la stratul de topire este anormal. Acest lucru implică tăierea materialelor materialul, proporţia conţinutului metalice diverse şi procesul de tăiere în stăpânire de o înălţime de torta. Aplatizare a suprafeţei de tăiere este cel mai înalt punct şi cel mai jos punct de pe suprafața de tăiere din partea măsurate şi distanţa dintre două linii paralele în direcţia de planul de tăiere. Polistiren Cutting Machine în utilizarea de energie înaltă ion arc de tăiere, pentru a asigura uniformitatea lăţimea de tăietura, nevoia de analiză complexă a diferitelor aspecte de luat în considerare.
Lăţimea de incizie este 2.8-2 ori mai mare decât cea a tăiat oxigen-acetilenă, şi lăţimea de incizie creşte pe măsură ce creşte grosimea. Pe grosimea de 25mm din oţel inoxidabil sau aluminiu, poate fi mici curent de tăiere cu arc cu plasmă, incizie planeitate este foarte mare, mai ales grosimea de 8mm sub placa de tăiere, aveţi posibilitatea să taie colţurile şi marginile mici, sau chiar fără prelucrare directe sudare, care este mare curent masina de taiat polistiren cu arc tăiere este greu pentru a obţine. Convenţional, există un strat de topire de aproximativ 0,25 la 3.80 mm grosime pe suprafata cu arc de plasmă, dar nu se schimba Compozitia chimica a suprafeţei de incizie.
Masina de taiat polistiren este utilizarea de plasma arc prin suprafaţa materialului pentru a obţine efectul de taiere, cu arc de plasmă este adesea la incizie în partea superioară a partea de jos a tăiat mai mult metal, astfel încât incizie gura uşor înclinată , marginea superioară a general a fost pătrat, dar uneori uşor rotunjit. Poate cauza faza de tăiere a provoca feţele două tăiere la marginea superioară a tăiat.
Aplicarea unui sistem deschis CNC masina de debitare polistiren nu numai reduce costul de achizitie sistem, dar, de asemenea, are un impact negativ, care este, procesul de tăiere poate fi datorită parametrilor relevante procesului nerezonabile de plumb pentru a stabili unele tăierea problemă de foc. Aici facem apel deschis polistiren Cutting Machine sistem de control este originea grafică de tăiere compilat design deschis, cum ar fi secvenţa de tăiere, numărul de plumb de proiectare, de tăiere tăiere despăgubiri şi alte aspecte, desigur, ca o aplicaţie corporative, Masina de taiat polistiren pe foc nu este punctul central al întreprinderii, doar ca material pentru a vedea cererea în sine, calitatea de tăiere masina de taiat polistiren şi acurateţea este cheia, echipamentul în procesul de tăiere este probabil pentru a rupe dimensiunea partea unor interferenţe, apoi miezul problemei este de a rezolva procesul de aschiere flacăra de foc problema.
În cazul maşină de tăiat polistiren, motivul pentru care trebuie analizate în primul rând, urmată de flexibilitatea software-ul, care poate elimina eroarea de prelucrare a masina de taiat polistiren prin software-ul de compensare. Odată ce focul înapoi pentru a re-tăiate părţi va rănit, zilele Fu NC acel fenomen de masina de taiat polistiren defalcate foc din următoarele două motive:
1. polistiren masina de debitat, cum ar fi aspectul elegant motive: rata este prea repede; oxigen sub presiune este prea mare; flacăra este prea moale; aspect piele sari în gură tăiate;
2. polistiren Cutting Machine putere probleme de aprovizionare, a se vedea ceea ce foloseşti în funcţie de un client pentru a reflecta puterea,: mea masina de taiat polistiren este, de asemenea, în spatele Arată această problemă, o numesc personalul de vânzări, a spus problema putere, da-mi putere, ea nu arata această situaţie, efectul tăiere decât înainte de un upgrade mare, în cazul în care vă arată, de asemenea, probleme similare, dar, de asemenea, pentru a le da la prima consultatie.
În plus, masina de debitare polistiren funcţionează la o viteză foarte redusă (uneori mici de 0,1 m/min). Angrenajul de actionare masina este relativ mare. Maşină de tăiat polistiren este un dispozitiv mare de CNC. Deci rigiditatea transmisiei sistemul drive masina este semnificativ mai mic. În plus, exactitatea prelucrare piese în echipamente şi precizia de asamblare nu sunt mari şi eroare din ciclul de dinte are un efect semnificativ asupra exactitatea transmiterii maşina în sine, rezultând într-o mare eroare funcţionare în directia pistei. Înălţimea şi viteză de tăiere de momentul de tăiere flacără şi viteza de tăiere va afecta în mod semnificativ calitatea şi lăţimea de tăiere cusătură. Astfel, afectând precizia dimensionala a piesei de prelucrat.