Masina de taiere polistiren cum să opereze

Masina de taiere polistiren cum să opereze
Cum operează masina de taiat polistiren? Experienţă de Qingdao Sheng Tong să-ţi spun despre, Qingdao Shengtong are mai multe decenii de tehnologia de producţie următoarele, şi în Qingdao regiune este mai mari producători de maşini de tăiere cu laser.
1, pentru a confirma dispozitivul dispune de o lama în faţa plăcii de diapozitiv, deschide dimensiunea plăcii de presiune;
2, cu o stripteuză stripare fibra de acoperire, rezervate goale fibra lungimea de 30-40mm, muiată în bumbac alcoolice sau bumbac hârtie împachetate în fibre, şi apoi curăţaţi fibra. Ştergeţi cu bumbac absorbant sau hârtie de bumbac, utilizaţi aceeaşi bumbac sau bumbac hârtie pentru a şterge a doua oară (Notă: vă rugăm să utilizaţi mai mult de puritate 99 % alcool).
3, vizuale fibra acoperire edge alinierea cutter scară (12-20cm) scară corespunzătoare, mâna stângă în şanţul ghid în fibre, care necesită fibra goale direct pe suportul de cauciuc de stânga şi la dreapta.
4, aproape de placa de presiune mici, placa de presiune mare, împinge aparatul cu o lamă de glisorul, astfel încât lama taie suprafaţa inferioară a fibrei şi fără să alunece la cealaltă parte, tăiat de fibre;
5, mâna stângă ţineţi dispozitivul de tăiere, dreapta pentru a deschide placa presiune mare şi a elimina resturile de fibra, într-un recipient fix.
6, cu mâna stângă Ciupiţi fibre în timp ce mâna dreaptă pentru a deschide o placă de presiune mici, îndepărtaţi cu grijă capătul tăiat de fibre, nota: fibra clean secţiune transversală nu-l atinge.
Utilizaţi notă de masina debitare polistiren:
1) dublu focală cap de tăiere cu laser este un laser masina de debitat pe punctele vulnerabile, utilizarea pe termen lung, soldate cu laser taiere cap daune.
2) fiecare şase luni pentru a verifica masina de debitare polistiren urmări Rectilinitate şi verticale masina, a constatat că întreținerii normale şi în timp util de depanare. Nu a făcut acest lucru, este posibil să taie efectul nu este cât de bun, eroarea va creşte, care afectează calitatea de tăiere. Acest lucru este prioritate de top, trebuie să fie făcut.
3) o data pe saptamana cu un aspirator pentru a elimina praful şi murdăria în interiorul maşinii, toate electrice cabinet ar trebui să fie închis praf.
4) întotdeauna verificaţi benzii de polistiren Cutting Machine, sigur de a strânge. Sau în funcţiune o problemă, pot exista persoane, grav rănit poate duce la deces. Oţel se pare ca un lucru mic, o problema este încă un pic grave.
5) şine de masina de taiat polistiren ar trebui să întotdeauna curat, elimina praful şi alte resturi, pentru a se asigura că echipamentul ar trebui să ştergeţi întotdeauna regulat raft, plus ulei de lubrifiere pentru a asigura lubrifierea fără moloz. Şine să fie curăţate în mod regulat şi pe ulei, există motorul, de asemenea, ar trebui să fie curăţate în mod regulat şi pe ulei, aparatul va fi capabil să meargă mai bine, mai precisă tăiere, tăierea de calitatea produsului va fi îmbunătăţită
Piese mecanice în prelucrarea mecanică a fiecărui desen au o cadere de la cerințele tehnice, debavurare proces, personalul proces adesea puteţi pregăti fişierele procesul, folosind, de obicei, rasp, pânză rotund, pânză de şmirghel, centura şi alte modalităţi de a elimina Burr. Cu dezvoltarea ştiinţei şi tehnologiei şi dezvoltarea producţiei, debavurare artificială a fost în imposibilitatea de a se adapta la moderne concurenţă produs de calitate şi de producţie cerinţele pieţei, masina de taiat polistiren tehnologie de finisare înlocuit treptat procesul de debavurare tradiţionale, şi mai mult la mai multe persoane au fost evaluate, şi acum avansate Intreprindere piese mecanice finisare şi de iluminat a fost personal tehnic în cerințele tehnice din desene, şi formarea a procesului de standard.
Masina de taiat polistiren, prelucrare, din punct de vedere al procesului, doar face parte din materialul de trepte de prelucrare iniţială, pentru cele mai multe dintre mecanice de prelucrare, bucăţi de tăiere de planeitate, finisaj pot satisface cerinţele de prelucrare secundară, de curs, pentru unele foaie de metal de prelucrare şi alte finisaje, precizia de tăiere CNC, există unele lacune, odată cu dezvoltarea recentă a masina de taiat polistiren tehnologie pentru dezvoltarea rapidă a tăierea materialelor pentru finisare, de asemenea, a fost îmbunătăţit în mod semnificativ, următoarele Texas Litt CNC va fi principala această problemă cu majoritatea utilizatorilor să comunice.