Masina de taiat polistiren este un proces de dezvoltare şi progresul

- Aug 24, 2017-

Masina de taiat polistiren este un proces de dezvoltare şi progresul
Condus de tehnologie, mai multe şi mai multe tipuri de taiere machine, funcţia este mai rafinat, această maşină de tăiat polistiren este proiectat pentru a rezolva problema de placi de taiere un design de echipament CNC automat. De fapt, masina de taiat polistiren de dezvoltare a fost de asemenea o perioadă de timp, şi acest proces au fost o varietate de modele, au caracteristici diferite.
1, dezavantajele portabil masina de taiat polistiren
Acesta este produsul iniţial, astfel încât toate aspectele legate de tehnologie nu sunt perfecte, există mai multe probleme. Portabil masina de taiat polistiren nu este doar mare zgomot, praf, dar, de asemenea, pentru că viteza este rapid, nu este nici o platforma de control şi duce la tăiere dificil. Mai ales atunci când sunt utilizate pentru a reduce linia, efectul este foarte nesatisfăcătoare; Cheia nu este sigur.
2, împinge desktop îmbunătăţirea masina de taiat polistiren
Este o maşină de tăiat polistiren manuală, dar efectul a fost îmbunătăţit în mod semnificativ, şi eficienţa este relativ ridicat. Să-l utilizaţi să taie gresie, apoi bază va apărea dash, ruptură şi alte fenomene nedorite, pot ajuta utilizatorii economisi costurile de producţie. Dar masina de debitat polistiren tip push este adecvat numai pentru plăci mici lot nevoile de tăiere.
3, caracteristici masina de debitare CNC polistiren
Deoarece este este utilizată în microcalculator control digital, astfel încât dimensiunea măsurătorii nu trebuie să fie făcut de mână, plus masina de debitare CNC polistiren este echipată cu Ghidul de liniar importate şi mingea şurub sistem de servo de mare precizie cu sistem de poziţionare, îmbunătăţi precizia de tăiere. Deoarece viteza de tăiere este relativ rapid, astfel încât să îndeplinească cantităţi mari, dimensiunii variabilei de tăiere şi nevoile.
Cu îmbunătăţirea de cerinţele clientului, mai multi producatori folosesc masina de debitare CNC polistiren în loc de masina de debitat desktop portabil, este viteza sau să acurateţea s-au îmbunătăţit în mod semnificativ.
Din industriale din oţel procesul de prelucrare, şi în cele din urmă se va aplica la o varietate de maşini şi echipament, maşină de tăiat polistiren este una dintre ele, mai ales pentru oţel şlefuit şi întreţinere, e destul echipamentelor ideale. Care sunt beneficiile de maşini de tăiat polistiren în comparaţie cu unele dintre instrumentele anterioare?
Primul este uşor de utilizat, pentru diferite de tensiune şoc tratamentul poate îmbunătăţi diferită înălţime şi puterea de oţel de control echilibrul de funcţionare, foarte mult pentru a satisface stabilitatea din oţel de control al calităţii. În timpul operaţiunii, masina de taiat polistiren este nevoie pentru a înlocui dispozitivul de tăiere, o duză pot fi prelucrate în diferite tipuri de materiale şi forme, economii de costuri eficiente şi timp.
Maşină de tăiat polistiren foloseste abrazive nisip ca mediul de lucru, deci incizia doar mai puţin burr; program de lucru utilaje este în principal generată de CAD desen software-ul, astfel încât aveţi posibilitatea să proiectaţi graficul de linie sau de intrare din alte software-uri generate fişiere DXF.
În plus, această maşină de tăiat polistiren poate sprijini software-ul terţ, cât mai mult posibil pentru a reduce pierderea de piesa de prelucrat. Cât timp software-ul generat de programul transferate la maşină, acesta poate fi setat la calea de instrument CAD, şi poate pin poziţionarea exactă şi viteza de tăiere calculate.
Masina de taiat polistiren nu produce căldură când tăiere, şi cusătura va produce zgarieturi; în cazul în care doriţi să-l utilizaţi pentru orice curbă debitare si perforare, nevoie de mucegai, foarte convenabil. Ca apa tăiat este un non-contact de tăiere, atât în mod natural nu formarea materiilor rupt pentru a asigura integritatea de oţel.