Taiere polistiren maşină produsului caracteristici şi aplicaţii

- Aug 04, 2017-

Masina de taiat polistiren caracteristici ale produsului şi aplicaţii
Tăiere cu laser este cea mai bună metodă de tăiere, de tăiere tehnologie în prezent pe oameni. Avantajele de tăiere cu laser sunt: mic deformare termică, tăiere de înaltă precizie, zgomot redus, nu poluării, uşor pentru a realiza automat de tăiere, deşi investiţia iniţială), dar costul de prelucrare este de 50 % mai puţin decât de prelucrare. Laser taiere ca o tehnologie de fabricaţie avansate, cu o gamă largă de aplicaţii, tehnologia flexibil, prelucrare de mare precizie, de bună calitate, procesul de producţie curată şi pentru a facilita realizarea de automatizare, flexibilitate, inteligenţă şi îmbunătăţi calitatea produselor, productivitatea de muncă şi aşa mai departe.
Lasere de fibra sunt în centrul atenţiei în domeniul laser în ultimii ani. Lasere de fibre în domeniul procesării rapid înlocuit tradiţionale YAG, laser C02. Se crede în general că lasere de fibre de medie putere va fi a treia generaţie de lasere prelucrării industriale cele mai avansate. Lasere de fibra de maşină de tăiat polistiren au multe avantaje unice: fascicul de bună calitate; dimensiuni mici, usoare, întreţinere; răcite cu aer simplu uşor de operat; scăzut costurile de operare, poate fi utilizat în medii industriale; viaţă lungă, precizie, rapid; Eficienţă de conversie de mare, poate atinge operaţie inteligent, automate, flexibil. La dezvoltarea tehnologiei laser, laser fibra reprezintă direcţia şi tendinţa de dezvoltare cu laser, industriei sale, apărării naţionale şi alte domenii au perspective de aplicație importantă.
Caracteristici
1. 500-2000W mare putere polistiren decupare maşinii noastre adoptă gantry singură faţă dublu-disc structura importate reductor de înaltă precizie, cu cremalieră şi pinion şi Ghidul de liniar, transmisie buna, accelerare rapidă, poziţionare de înaltă precizie.
2. cu capul de tăiere automată zoom, puteţi seta poziţia prin parametrii de sistem pentru a schimba poziţia de tăiere se concentreze, abandoneze tradiţionale Reglarea manuală.
3. cu obiectiv monitorizarea funcţiei, poate identifica automat lentila temperatură este normal, pentru a asigura stabilitatea produsului de prelucrare.
4. au o cheie de calibrare, căutare automată edge, culegere automată, leapfrog şi alte funcţii de tehnologie puternică, astfel încât operaţiunea devine mai simplu.
Ariile de aplicare şi capacitate de tăiere
1, potrivit pentru taierea spaţiu: plan bidimensional de tăiere;
2, punerea în aplicare a industriei: alimentare utilaje, ustensile de bucătărie, Lift de fabricaţie, de uz casnic, alimentare utilaje, maşini textile, prelucrare instrument, auto, decorare publicitate, industria aerospaţială, constructii navale, utilaje, de inginerie Locomotive, agricultura şi silvicultură maşini, electrice de fabricaţie, servicii de prelucrare cu Laser şi alte maşini de fabricaţie şi prelucrare industriala;
Masina de taiat polistiren pentru prelucrarea lor în scopuri, ar trebui să ne prima CORELDRAW, AUTOCAD grafica se va face sub formă de linii de vector, masini pneumatice marcajul, şi apoi salvaţi PLT corespunzătoare, DXF model, cu control masina de taiat polistiren Software-ul pentru a deschide fişierul, în conformitate cu nostru de prelucrare de materiale, cum ar fi energia şi viteza şi alţi parametri poate fi setat pentru a rula. Laserul are de asemenea mare coerenţă, rezistenţă ridicată, înaltă direcţia, laser generate de laser după oglindă şi de oglindă va fi iradiat pe produse prelucrate, astfel încât prelucrate articole (suprafata) de căldură puternică şi temperatura a crescut dramatic, astfel încât punctul din cauza temperaturii ridicate şi rapidă de topire sau vaporizare cu laser cap de traiectoria pentru a atinge scopul prelucrării. Maşini de tăiat polistiren existente, în general, au propriile lor hard disk, poate introduce o sursă de date masive.
Polistiren decupare Laser maşină este un fel de lumina, ca alte organisme luminos în lumea naturală, este cauzată de trecerea de atomi (molecule sau ioni, etc.), şi este cauzată de radiaţii spontane.
Masina de taiat polistiren vector gravura: utilizarea de vector software, cum ar fi Coreldraw, AutoCad, Iluustrator şi alte culegere a documentelor de design şi grafică exportate PLT, DXF, AI format, marcarea maşină, şi apoi utilizaţi o gravură de tăiere cu laser dedicat software-ul pentru a deschide grafica de fişiere, trimise la masina de gravat laser pentru prelucrare.
Gravura laser: în principal la suprafața obiectului, împărţit în bitmap sculptură şi vector sculptură două: bitmap sculptură: am mai întâi în PHOTOSHOP în cazul în care avem nevoie pentru a sculpta grafice legate de piaţă şi transformat într-un model de BMP monocrom, şi apoi în speciale gravare cu laser taiere software-ul pentru a deschide fișierul grafic.