Excedentul pieței de extindere a polistirenului este o concluzie prealabilă

- May 19, 2017-

Polistiren Expander Machine Deoarece noile proiecte interne și de extindere puse în funcțiune, industria este de așteptat până la sfârșitul anului 2012, China va depăși Statele Unite, devenind cel mai mare producător mondial de acid acrilic brut și acrilic, și de către importatorul net de acrilic Into un exportator net. În timp ce creșterea cererii nu poate ține pasul cu ritmul creșterii capacității, cum să digerăm noi probleme de producție.

Polistiren Expander Machine Se înțelege că Jiangsu Jurong Chemical Company, în primăvara anului Taixing pus în funcțiune un set de 160.000 de tone de dispozitiv acrilic brut, în septembrie va pune, de asemenea, pe o dimensiune similară a dispozitivului. Grupul Jiangsu Miki pus în funcțiune în prima jumătate a unei producții anuale de 60.000 de tone de dispozitiv acrilic brut, este de așteptat în luna august a acestui an va pune în funcțiune, de asemenea, o producție anuală de 80.000 de tone de dispozitiv acrilat butil. CNOOC are o producție anuală de 160.000 tone de plante de acid acrilic brut și o producție anuală de 160.000 de tone de plante acrilice planificată în iulie pentru a conduce.

Polistiren Expander Machine În prezent, planificarea și construcția Chinei de proiect de extindere a polistirenului există multe. Compania Yantai Wanhua a decis să construiască trei faze cu o producție anuală de 300.000 tone de acrilic și să susțină proiectul acrilic, proiect care urmează să fie pus în funcțiune în 2013. În luna ianuarie a acestui an, BASF a anunțat că va construi o nouă capacitatea anuală de producție de 190.000 de tone de plante de acid acrilic rafinat din Nanjing Chemical Industry Park este așteptată să fie pusă în funcțiune la începutul anului 2014. Grupul Yan Chau din Taiwan a lansat o investiție totală de 220 de milioane de dolari în Nantong cu o producție anuală de 80.000 de tone de acid acrilic și o producție anuală de 80.000 tone de proiect de oțet acrilic. Shandong Kai Tai Group construiește, de asemenea, o capacitate anuală de producție de 80.000 tone de proiecte acrilice. În plus, există Zhejiang prin satelit petrochimic în Jiaxing City, provincia Zhejiang, mare de apă rășină absorbant proiect, Formosa Petrochemical în Ningbo, un proiecte cuprinzătoare acrilic.

Conform analizei analizei companiei britanice Taikelong, piața acrilică a Chinei a fost situația excedentului de aprovizionare, de la sfârșitul anului 2011, există 11 întreprinderi de producție acrilică internă, capacitatea anuală de producție de 1,3 milioane tone în acest an, capacitatea de producție acrilică brută a Chinei este de așteptat să crească 24%, ajungând la 1,83 milioane de tone, producția de acrilic este de așteptat să crească cu 31% la 1,97 milioane de tone. Datorită concentrării mari a capacității de producție a expanderului de polistiren din China, China va fi un importator net al importurilor de acrilic într-un exportator net și va afecta în mod semnificativ modelul de aprovizionare cu piața asiatică și chiar va schimba modelul de aprovizionare al Europei, Americii de Nord și Americii de Sud .

În ultimii ani, cererea de pe piața acrilică a Chinei a continuat să crească la o rată medie anuală de creștere de 10%, cererea va crește de la 1,1 milioane de tone în 2011 la 1,3 milioane de tone în acest an, în principal prin intermediul rășinii mari de absorbție a apei, vopsele adezive și Creșterea cererii pentru textile. Acest lucru a dus la extinderea întreprinderilor. Este de așteptat ca în următorii câțiva ani, este încă polistiren expander de construcție de vârf de plante.

Polistiren Expander Machine În forumul recent deținut acrilic și metil ester de piață, experții au spus, de asemenea, că 2012 ~ 2013, Jiangsu Miki, Jiangsu Jurong, CNOOC Huizhou, Qilu Kaitai, Yantai Wanhua și alte dispozitive, Focar focalizat, iar extinderea în aval a ratei noi este cu mult în urmă în amonte, poate exista situație în exces.