Polistiren formând

- Jun 16, 2016-

Materiale amorfe, umiditate este mic, nu este complet uscat, nu este uşor să se descompună, dar mare coeficient de dilatare termică, uşor de a produce stres interne. Bună fluiditate, disponibile surub sau cu piston tip de turnare prin injecţie. Potrivite pentru temperaturi ridicate, Gao Mowen, presiune scăzută injecţie, termen prelungit ajută la reducerea stresului şi de a preveni contracţie şi deformare... Forme disponibile de poarta, poarta conectat la arc pentru componentele din plastic, astfel încât să nu deteriora piesele de plastic de la poarta. Panta, de separare şi din uniforme. Grosimea uniformă peretelui piesele din material plastic, preferabil fără inserturi, cum ar fi Inserare ar trebui să fie preîncălzit.

1. apă de absorbţie foarte mici, nu înainte de uscare. Mucegai temperatura de 30-60 de grade, temperatura de 140-200 grade.

2. crack fragil, coeficientul de dilatare termică, este uşor de a produce stres interne.

3. o mai bună mobilitate, ar trebui să acorde o atenţie la die clearance-ul pentru a preveni contracţie şi Flash.

4. potrivit pentru temperaturi ridicate, Gao Mowen, presiune scăzută injecţie, termenul extins pentru a reduce stresul pentru a preveni contracţie şi deformare, temperatura este prea mare, vulnerabile la argint, sau agent de presă o temperatură mult mai mică apoi a transparenţei săraci.

5. poate avea o varietate de forme de poarta, pârtia de separare ar trebui să fie mare, ejecţie vigoare uniform pentru a preveni cracare.

6. piese uniforme perete grosime, preferabil fără inserturi, suprafaţa trebuie să fie circulare conexiune, nu de cioplit, ascuţite colţuri.