Polistiren de reciclare a mașinii Prezentare generală a polistirenului de reciclare

- May 19, 2017-

Masina de reciclare a polistirenului [0001] Modelul de utilitate aparține unui aparat de recuperare a polistirenului rezidual și, mai specific, unei mașini de recuperare a polistirenului în care sunt integrate funcțiile de concasare, curățare, granulare și reciclare. Modelul de utilitate rezolvă problemele pe care procesul nu poate fi integrate în stadiul tehnicii, cum ar fi zdrobirea, curățarea, deformarea și granularea, precum și structura mare și complicată a dispozitivului de recuperare. Modelul de utilitate cuprinde un dispozitiv de acționare, un buncăr, o cameră de concasare și curățare, un dispozitiv de granulare redusă, un recipient de reciclare, un răcitor mediu, un generator de gaz fierbinte și un orificiu de evacuare. Sala de șlefuire și spălare este prevăzută cu un șurub de sfărâmare și un șurub de transport și șurubul de concasare este aranjat în cilindrul de concasare cu orificiul de evacuare din peretele cilindrului. Șurubul de livrare este găzduit într-un cilindru de transport deschis. Dispozitivul de granulare de reducere cuprinde o cameră de amestecare, un canal de reducere și o cameră de granulare. Cilindrul transportorului comunică cu camera de amestecare. Modelul de utilitate are avantajele unei structuri simple, a utilizării convenabile și a funcționării cu fluid; mediul este sigilat și reciclat și nu afectează mediul și economisește costurile.

Mașina de reciclare a polistirenului Institutul Național de Chimie al Universității Naționale Autonome din Mexic a studiat recent o nouă tehnologie pentru reciclarea spumă de polistiren. Tehnologia folosește un solvent compozit pentru ao readuce la starea inițială a mingii. În prezent, Institutul se pregătește pentru următorul pas în promovarea afacerilor. Este raportat că procesul tehnic este: colectarea de spumă de polistiren în solvent pentru a se dizolva, iar apoi soluția va fi aruncată în apă, spumă de polistiren dizolvat va deveni din nou o curată și ușor de separat mingea originală.

De profesionist pentru a face echipamente de producție de spumă și echipamente de reciclare. Nu există nici un gaz în procesul de producție a bulelor, procesul de reciclare este un gust, dar știu că o mulțime de oameni implicați în această lucrare nu a fost o boală publică. Puteți fi siguri că dacă vă faceți griji cu privire la sănătatea familiei, este recomandat să luați în considerare alte activități.

Pentru a adăuga, componenta spumă după mărunțire este stiren, aparținând plasticului, utilizat pentru a produce panouri extrudate. Angajat în reciclare spumă și angajat în mediul de producție extrudat bord este același. Știu că o mulțime de pe termen lung angajate în extrudat de personal de bord de producție sunt, de asemenea, foarte bune.

Polistiren Reciclare Mașină Dacă prin nivelul de toxicitate. Nivelul trebuie să fie relativ scăzut. Acordați atenție ventilației pe linie. În ceea ce privește producerea de dioxine, există declarații relevante, foarte puține bare