Polistiren principiul de recuperare masina și caracteristicile de sistem de echipamente de reciclare

- Jul 12, 2017-

Polistiren principiul de recuperare masina și caracteristicile de sistem de echipamente de reciclare
1, maşină de reciclare polistiren recuperare principiul
Multe dintre întreprinderile de producţie în procesul de producție va folosi o varietate de solvenți organici, cum ar fi piese de curatare cu alcool, curăţare mai multe ori, solvent, pentru că există prea multe impurități nu pot fi folosite, dacă a pierdut prea risipitor, timp este o mare pierdere , şi aceste solvent murdare alcool poate fi polistiren reciclare maşină pentru reciclare, punctul de fierbere scăzut de componente denumite componente volatile, punct de fierbere ridicat componente denumite componente volatile, astfel încât solventul reziduale poate fi simplificat ca un amestec lichid de două componente. Cand temperatura este sub 160 ° C, răşină, praf de pigment și aluminiu poate fi privită ca nevolatil materia solidă. Prin urmare, solventul uzate pot fi separate de încălzire şi refluxing
2, maşină de reciclare polistiren caracteristici
Maşină de reciclare polistiren este o maşină de solvent recuperare dezvoltat special pentru producția de automobile de acoperire. By a instala un rezervor de recuperare a deşeurilor solvent la site-ul robot şi locul stropit manuala, pompa de polistiren este folosit pentru a colecta solventul din rezervorul de colectarea deşeurilor de solvent. Deşeurile care rezultă
Agent, în rezervorul de solvent deşeurilor instalat pe pneumatice exploziilor agitator şi controler de nivel lichid, atunci când nivelul de lichid atinge limita de control, Jiexing oportunităţi de solvent recuperare taxa automat şi distilare.
Maşină de reciclare polistiren este de a ajuta întreprinderile să salveze costurile şi pot proteja mediul, este ecologic echipamente.
Polistiren reciclare maşină cu umplere de fabrica de carton ondulat din oţel inoxidabil cu randament ridicat, în contact cu părţi alcool, cum ar fi Turnul, rezervor de reglementare, condensator, bobină de răcire, etc. sunt realizate din inox pentru a se asigura că produsul finit nu este contaminate cu alcool, tub, care facilitează curăţarea de peretele exterior si peretele interior al distilatorului.

Masina de reciclare polistiren pentru farmaceutice, alimentare, industria uşoară, industria chimică, alcool, reciclare, pot ajuta companiile reduce costurile de producţie şi de a îmbunătăţi eficienţa economică. Maşină de reciclare polistiren poate fi alcool diluat 30 ° -50 distilare la 90 °-95 °, vinul finit exigent, poate creşte raportul de reflux, dar corespunzătoare terminat produs de reducere a randamentului, evacuarea reziduurilor cu alcool gradul ≤ 3 °, este profesional Echipament pentru recuperarea alcoolului.
Maşină de recuperare solvenți organici pot nota cea mai mare parte a solventului, si pentru punctul de fierbere ridicat de solvent de recuperat, poate fi folosit de recuperare vid dispozitiv recuperare masina, foarte mult economisesti recuperare timp şi energie, deoarece masina de reciclare polistiren vid vid dispozitiv următoarele efecte:

1. poate fi folosit ca un dispozitiv de stocare,
2. special segmentul funcţia de recuperare, pentru a rezolva problema spumei solvent mixt.
3. meci corespunzătoare pompa de vid, pot fi recuperate sub 300 ℃ punct de fierbere ridicat solvent.
4. meci condensator corespunzătoare, pot fi reciclate-25 ℃ ∽ 60 ℃ punct de fierbere scăzut solvent.
5. evita recuperarea curat solvenți și persoană de contact externă, reduce volatile, şi mai sigure.
6. reduce la punctul de fierbere a solventului de evacuarea solvent şi recupera solventul la o temperatură mai mică de încălzire.

O maşină de polistiren de recuperare cu un vid este cu siguranţă un mare ajutor pentru reciclare mare fierbere solvenți organici.