Polistiren Forma de formare a mașinii de clasificare și proprietățile mașinilor de turnare polistiren

- May 19, 2017-

Polistiren formare turnare mașină Polistiren matrițare mașină. Polistirenul se referă la polimerul sintetizat prin polimerizarea prin adăugare de radicali liberi a monomerului stiren, denumirea japoneză a poliesterului. Este un termoplastic transparent și incolor, cu o temperatură de tranziție de sticlă mai mare de 100 ° C și, prin urmare, este adesea folosit pentru a face recipiente de unică folosință care necesită temperaturi care necesită apă fiartă, precum și cutii de spumă de unică folosință.

Polistirenul (PS) include polistirenul obișnuit, polistirenul expandat (EPS), polistirenul cu impact înalt (HIPS) și polistirenul sindio-tactic (SPS). Rășina obișnuită din polistiren este netoxică, inodoră, incoloră și transparentă

Particulele, materialele fragile din sticlă, produsele sale au un grad ridicat de transparență, o rată de transmisie a luminii de până la 90%, performanțe de izolare electrică, ușor de colorat, fluiditate bună de prelucrare, rigiditate bună și rezistență bună la coroziunea chimică. Polistirenul obișnuit este lipsa rezistenței la fragilitate, cu impact scăzut, predispus la crăparea stresului, rezistența la căldură slabă și intoleranța la apa fierbinte și așa mai departe.

Mașina de formare a formei polistirenice Rășina polistirenică obișnuită este un polimer amorf, partea de lanț polistiren macromolecule din inelul benzenic, partea de volum mare a inelului benzenic pentru aranjarea aleatorie determină proprietățile fizice și chimice ale polistirenului, cum ar fi transparența ridicată Rigiditate ridicată, temperatura de tranziție, fragilă și așa mai departe. Polistirenul expandabil se face în polistirenul obișnuit impregnat cu punct de fierbere scăzut al agentului fizic de suflare, procesul de încălzire a spumei, destinat producerii de produse din spumă. Polistirenul cu impact sporit este un copolimer de stiren și butadienă, butadiena este o fază dispersată, care îmbunătățește rezistența la impact a materialului, dar produsul este opac. Polistiren sindiotactic pentru aceeași structură, utilizarea producției de catalizatori metalocenici, dezvoltarea de noi soiuri de polistiren, performanțe bune, aparținând materialelor plastice inginerice

PS este, de obicei, o structură cap-la-coadă, lanțul principal este lanțul saturat de carbon, inel benzenic conjugat pe bază de pandantiv, astfel încât structura moleculară este neregulată, crescând rigiditatea moleculei, astfel încât polimerul linear non-cristalin PS. Din cauza prezenței inelului benzenic, PS are un Tg ridicat (80 ~ 105 ℃), deci la temperatura camerei este transparent și dur, datorită rigidității lanțului molecular, ușor de provocat crăpăturile de stres.

Mașina de polistiren în formă de polistiren Polistiren incolor și transparent, colorare liberă, densitatea relativă este a doua numai la PP, PE, cu proprietăți electrice excelente, în special caracteristici de înaltă frecvență, inferioare F-4, PPO. În plus, în stabilitatea luminii după rășina metacrilică, dar capacitatea anti-radiații este cea mai puternică dintre toate materialele plastice. Polistirenul este cea mai importantă caracteristică a stabilității termice și a mobilității atunci când topirea este foarte bună, atât de ușor de prelucrare a formei, în special de turnare ușoară, potrivit pentru producția în masă. Formarea contracției este mică, forma stabilității dimensiunii produsului este, de asemenea, bună.