Polistiren Forma de turnare Machine Configuration Cerințe pentru alimentarea cu energie plasmă

- Aug 14, 2017-

Masina de formare a formei polistirenului Cerințe de configurare pentru alimentarea cu energie din plasmă
Masina de formare a formei polistirenului Alegerea puterii plasmatice în cazul tăierii cu plasmă este deosebit de importantă. O sursă de alimentare cu plasmă adecvată nu numai că îmbunătățește efectul final de tăiere, ci și reduce costurile de tăiere. Aici Texas Tianfu CNC a rezumat câteva puncte ale experienței de selecție a puterii cu plasmă pentru a se referi la:
Grosimea de tăiere a piesei de prelucrat are o relație directă cu curentul plasmatic. De obicei, aproximativ o placă de oțel de 12 mm, puterea plasmei mașinii este de obicei folosită pentru a reduce curentul de 80A, trecerea la tăierea manuală a puterii de plasmă manuală atunci când curentul de tăiere este, în general, în jurul valorii de 60A. Deoarece sursa de alimentare cu plasmă portabilă, cum ar fi utilizarea curentului este prea mare, impactul gazului comprimat este prea mare, rezultând că personalul tăie mâna cu jitter ușor, atunci piesa de prelucrat este predispusă la marginile zimțate, atât de mulți clienți alegeți polistiren formarea mașinii de turnare pentru a se potrivi cu mașina cu plasmă de alimentare Pentru a utiliza.
Când vine vorba de polistiren formarea mașinii de formare, mulți clienți în mod eronat cred că atâta timp cât achiziționarea de polistiren formare mașină de formare, și apoi cu utilizarea uzuală de mână de alimentare cu energie poate fi atins prin tăiere cu plasmă CNC, nu este. Puterea plasmei este împărțită în arc de pornire de contact și arc de pornire fără contact. Care este sursa de alimentare cu plasmă portabilă este un arc de contact, nu este potrivit pentru utilizarea cu mașina de formare a polistirenului, deoarece are interferențe cu sistemul CNC. Funcționarea manuală a manetei cu mâner cu plasmă este incomodă și nici potrivită pentru tăierea cu plasmă CNC. Prin urmare, cu ajutorul mașinii de formare a formei polistirenului, puterea plasmei trebuie să fie o arc fără fir de pornire cu arc, adică cu sursă de alimentare cu plasmă.
Părțile mecanice în prelucrarea mecanică a fiecărui desen au o defecțiune la cerințele tehnice, procesul de debavurare, personalul procesului de multe ori nu poate pregăti fișierele de proces, de obicei folosind ras, cârpă rotundă, șmirghel, curea și alte modalități de a elimina burr. Odată cu dezvoltarea științei și tehnologiei și dezvoltarea producției, debavurarea artificială nu a fost în măsură să se adapteze la piața modernă a produselor competitive și a cerințelor de producție, Polistiren Shape Molding Machine finisarea tehnologiei a înlocuit treptat procesul de debavurare tradiționale, și mai mult și mai mult oamenii sunt evaluate, în prezent, unele dintre părțile mecanice avansate întreprindere de finisare și de iluminat a fost personalul tehnic în desenele de cerințele tehnice ale conținutului, și formarea unui proces standard.
Polistiren Formarea Turnare Masini de prelucrare, de la proces, doar face parte din material de etapele de prelucrare inițială, pentru cea mai mare parte a prelucrării mecanice, tăierea de planeitate, finisaj poate satisface cerințele secundare de prelucrare, desigur, pentru unele de prelucrare a tabla de metal Și alte finisaje, precizia de tăiere CNC există unele lacune, cu tehnologia de aplicare Polistiren Shape Molding Machine ultimii ani, dezvoltarea rapidă a materialelor de tăiere pentru finisare de suprafață a fost, de asemenea, îmbunătățit semnificativ, următoarele Texas Litt CNC va fi în principal în acest Respectați problemele cu majoritatea utilizatorilor.
Mașina de formare a formei polistirenice a fost utilizată pe scară largă în prelucrarea pieselor auto: țevi de admisie și evacuare, supape de admisie, camere presurizate, injectoare, injectori, capete cilindrice, carcase de turbină și lame, spline, trepte, frâne și așa mai departe. Cum ar fi: turnarea cilindrilor brute în linia specială de producție a fluidelor de măcinat, capacitatea de producție pe oră de până la 30, rugozitatea Ra4μm sau Ra5μm de la Ra0.4μm, poate reduce emisiile cu 7%, puterea motorului a crescut cu 6% , kilometrajul a crescut cu 5%.
Recent dezvoltat polistiren forma de formare a mașinii Microporous tehnologie de debitare abrazive, unic în prelucrarea de injectoare de combustibil. Efectuează operații complexe pe baza relației dintre presiunea de extrudare, temperatura abrazivă și viscozitatea. În timpul procesării, când se atinge debitul setat al duzei, prelucrarea se oprește automat. Timpul de procesare în aproximativ 10 secunde, dispersia fluxului poate fi controlată la ± 1%. Cu acest echipament de prelucrare este echipat, de asemenea, cu tester de debit și echipament de curățare cu presiune înaltă. Aceste dispozitive se pot baza pe nevoile utilizatorilor, pentru a oferi o singură sau mai multe stații. Acesta poate fi, de asemenea, un sistem complet cu o conexiune robot, incluzând prelucrarea, măsurarea și curățarea.